Ha faáru, akkor Fabók-Fabót - az Agria-Forest Kft. üzlete

Minőségi munka csak minőségi alapanyagból. Termékeik között megtalálható az orosz, ukrán, szlovák származású lucfenyő, borovi és vörösfenyő, hazai kivágású tölgy, bükk lombos fűrészáru, lambéria, hajópadló, gyalult termékek.
Lambériából, hajópadlóból a régió legnagyobb választékával állnak a vevők rendelkezésére. A barkácsolni vágyók számára gyalult termékeket is forgalmaznak.

6000 négyzetméteres telephelyükön kínálnak  alacsonyabb árkategóriájú faanyagokat is. Munkájukat egy 800-as álló szalagfűrész, egy körfűrész, sorozatvágó valamint egy kombinált gyalugép segíti. Ezek kihasználtsága folyamatos. A faanyagok minőségének megőrzését fedett tárolókkal biztosítják. A kisebb mennyiségű áruszállítást saját 1,6 t teherbírású Hyundai kisteherautóval, a nagyobb mennyiségűt pedig bérfuvarral oldják meg.

 

Távlati céljuk, hogy az eddig kivívott jó hírnevüket megőrizve a továbbiakban is az északi régió legmegbízhatóbb, széles áruválasztékával rendelkező faáruháza legyenek.

 

Szolgáltatásuk:

  • Kiszállítás

A náluk vásárolt árut másfél tonnáig kedvezményes áron kiszállítják. Kiszállítás Eger és környékére 35+ km körben is. 

  • Bankkártyás fizetés

Üzletükben vevők kényelmesebb és biztonságosabb vásárlása érdekében bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítanak. 

  • Impregnálás, áztatás

Impregnálás, áztatás – gomba- és rovarvédelem: A faanyagok kártevői gombák, rovarok, álszúk, kopogóbogarak. Vevőik igényeinek megfelelően lehetőség van telephelyükön a faanyagok felületkezelésére, mely hagyományos áztatási technológiával történik. 

  • Gyalulás, fűrészelés, megmunkálás

Gépparkuk lehetővé tesz különböző szolgáltatásokat. Vállalnak méretre vágást, fűrészelést szalag és körfűrésszel. Lehetőség van felületi megmunkálásra: gyalulás kombinált gyalugéppel. 


 

Elérhetőségük:
Cím:H-3300 Eger, Tárkányi út 19. (Felnémeti vasútállomás)
Telefon:+36/36-431-138
E-mail cím:info@egerfa.hu
Web:http://egerfa.hu/

Ügyvezető:
Fabók István
Telefon szám:+36/70-216-9244
E-mail cím:agriaforest@egerfa.hu

Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig: 7.00-16.00 óráig
Szombaton: 8.00-12.00 óráig