Az SZKTV, OSZTV írásbeli dolgozatainak megtekintése

2023.02.06.

Az idei Szakma Kiváló Tanulója Verseny írásbeli elődöntőjének kijavított dolgozatait 2023. február 9-én csütörtökön 8.00-15.00 óra között tekinthetik meg a Heves megyei versenyzők. Helyszín: Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza 3300 Eger, Faiskola út 15. elnöki tárgyaló.

 

A dolgozatok megoldásai megtalálhatóak a www.szakmasztar.hu oldalon, kérjük a megtekintés előtt szíveskedjenek átnézni. Közvetlen link: https://szakmasztar.hu/teruleti-elovalogato-feladatsorainak-megoldasai/

 

A Versenyszabályzat szerint a megtekintésen csak a versenyző vehet részt személyesen, tanár vagy kísérő nem tekinthet bele. A versenyzők a munkáikat nem fénymásolhatják, nem fényképezhetik és csak a saját dolgozatukat nézhetik meg. Kérjük a diákokat, hogy a versenyen kapott azonosító kódjukat (10/.../...) és személyi igazolványukat szíveskedjenek magukkal hozni az azonosítás megkönnyítése érdekében.

 

ÉSZREVÉTEL KIZÁRÓLAG az értékelési útmutatóban foglaltaktól eltérő javítás vagy az értékelés számszaki hibája esetén tehető.

 

2023. február 6-tól elérhetővé válnak az aktuális SZKTV/OSZTV írásbeli versenyeredmények, feltöltésük folyamatosan történik a verseny honlapjára.

Várhatóan minden informatikai szakmában - Szoftverfejlesztő és -tesztelő, Informatikai rendszer- és alkalmazás- üzemeltető technikus, Műszaki informatikus (saját belépési felhasználó névvel és jelszóval), az oktatási portálon (oktatási portál elérhetősége: https://oktatas.mkik.hu/) 2023. február 7-én lesz elérhető a versenyzők saját feladatsora és eredménye. A megoldás és a feladat pedig már a honlapon megtalálható, mellyel kapcsolatos felvetéseket nem a megtekintéskor, hanem előtte kell megfogalmazni. Amennyiben lenne felszólalás, azt a többiekkel együtt, nekik is 2023. február 9-én kell beadni.

 

A MEGTEKINTÉSRE a következő beosztás szerint várjuk a versenyzőket és kérjük, lehetőség szerint a megadott időpontban érkezzenek, melytől a vidékről érkezők szükség esetén eltérhetnek. 

8:00-12:00 óra között:
Gépgyártás-technológiai technikus, Asztalos, Mechatronikai technikus, Kőműves, Festő, mázoló, tapétázó, Burkoló, Villanyszerelő Épületvillamosság szakmairány, Elektronikai technikus, Pincér - vendégtéri szakember, Szakács, Vendéglátásszervező, Kozmetikus technikus

12:00-15:00 óra között:
Fodrász, Cukrász, Gépi és CNC forgácsoló, Hegesztő, Ipari gépész, Épület- és szerkezetlakatos, Logisztikai technikus, Kereskedelmi értékesítő, Irodai titkár, Központifűtés- és gázhálózatrendszer-szerelő, Járműfényező, Gépjármű-mechatronikai technikus, Karosszérialakatos

 

A válogatók időpontja és helyszínei a verseny honlapján már megtalálhatóak: https://szakmasztar.hu/tajekoztato-a-szakmai-versenyek-valogatojarol-7/

 

További információ: 

Kalmár Zsolt
versenyszervezési koordinátor
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
+36/20/ 980-9519| kalmar@mkik.hu
szakmasztar.hu | 1054 Budapest, Szabadság tér 7.

Patvaros Krisztina

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Gyakorlati oktatói referens
Cím: 
3300 Eger, Faiskola u. 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612 115-ös mellék
+ (36) (20) 402 - 4289
E-mail cím: 
krisztina.patvaros{#}hkik.hu