Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozóknak

Dátum: 
02.15 Wednesday 08:30 to 10:00
Helyszín: 
HKIK Székház (Eger, Faiskola út 15.)

A soron következő üzleti találkozó időpontjában már kifelé kacsintgatunk a télből és lassan araszolunk a tavasz felé. Ilyenkor megújul a természet, új erőre kap körülöttünk minden, így van ezzel a testünk és a szervezetünk is. A februári női üzleti reggeli témája a testi-lelki megújulás lesz. 

Mindannyian tudjuk, hogy az idő előrehaladtával mindig picit nehézkesebb a megújulás, ezért februárban a női üzleti klub tagja, Blahó Niki arra gondolt, hogy segíti a vállalkozó hölgyeket abban, hogy a lendület könnyebben jöjjön és újult erővel tudjuk belevetni magunkat a vállalkozásunk és a mindennapjaink fellendítésébe is. 

A Beauty délelőtt során a tudatos bőrápolás kap nagy szerepet és megtudhatjuk, hogy egy bőrápolót elsősorban az összetevői alapján érdemes megítélni, nem például aszerint, hogy milyen jól hangzó jelző van ráírva (pl. firming, lifting, arcszobrász vagy revitalizáló megjelölések) vagy éppen milyen az illata. 

Ha pedig anti-agingről van szó, akkor kiemelten fontos tudni, hogy melyik összetevők azok, amik valóban hatásosak. Sok ugyanis a félrevezető információ, például még mindig gyakran találkozni ránctalanító hatást ígérő kollagénes, vagy olyan formulákkal, amik egy-egy antioxidáns "csodaerejére" alapozva ígérnek feszesebb bőrt.

De mik azok az összetevők, amik tényleg hatásosan veszik fel a harcot a bőröregedés látható jeleivel? Ezekről és még sok egyébről lesz szó a reggeli során anti-aging témakörben és szeretnénk, ha kitérnénk arra is, mennyire van jelentősége az „anti-aging”-nek a vállalkozásunk életében – honnan és milyen jelekből vesszük észre, hogy mikor van szükség „részesítésre”, „revitalizálásra”, vagy akár „ráncfelvarrásra”.

 

Hívunk és várunk szeretettel és arra kérünk, hogy a témával kapcsolatban készülj kérdésekkel, észrevételekkel.

 

Részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött:

Regisztráció: IDE KATTINTVA

 

Időpont: 2023. február 15 8,30-10,00
Helyszíne: HKIK Székház (3300 Eger, Faiskola út 15.)

 

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612 101-es mellék
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu