Eredményesen zárult az Országos Vállalkozói Mentorprogram

2021.10.15.

2021. október 14-én Miskolcon került sor az Országos Vállalkozói Mentorprogram záró rendezvényére, melyet Heves megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye közös szervezésben valósított meg. A programon mindkét megye beszállítói és külpiaci mentorai, valamint mentoráltjai képviseltették magukat.

2021-ben összesen 21 Heves megyei és 25 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei mentorált cég végezte el sikerrel a programot. Országosan 400 cég vett részt a mentorálásban és 2500 mentorálás és tanácsadási alkalom valósult meg a program keretében.

A közös záró rendezvényen Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint File Sándor Pál, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára köszöntötte a résztvevőket. A nap folyamán az egyéni és szakmai fejlődést szolgáló interaktív workshop  valósult meg, olyan témákkal, amelyek napjainkban igen fontosak: wellbeing, avagy hogyan lehet a munkahely egy inspiráló, kreatív közeg; végül pedig a hálózatosodás témája, és csoportokban történő kommunikációs és self-branding feladatok zárták a napot.

  • Heves megyei beszállítói mentorok: Emerson Automation FCP Kft., Linamar Gyöngyös Kft., SBS Kft.
  • Heves megyei külpiaci mentorok: Mátrametál Kft., Sanatmetal Kft.
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megyei beszállítói mentorok: Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft., S.E.G. Automotive Kft., Joyson Safety System Hungary Kft.
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megyei külpiaci mentorok: FUX Zrt., Weinberg’93 Építőipari Kft.