Szakmai konferencia „Az oktatás hatékonyságának növelése a szakképzésben”

2022.11.16.

Az idei ősszel második alkalommal kerül sor szakmai konferencia  megrendezésre a  Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által, melynek címe: „Az oktatás hatékonyságának növelése a szakképzésben”.

A konferencia célja, hogy a duális képzőhelyek és az iskolák információkat kapjanak a szakképzésben történő módszertani változásokról, valamint a duális képzőhelyi és iskolai oktatók megismerkedjenek a munkájuk során hasznosítható tanulást/tanítást elősegítő elemekkel.

Konferencia időpontja: 2022. november 29. kedd 10:00-15:00 érkezés 9:15 órától

Ezúton tisztelettel meghívjuk a szakképző intézményeket, a duális képzőhelyeket, a Szakképzési Centrumokat és a gyakorlati oktatókat a szakmai konferenciára.

Konferencia helyszíne: Larus Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b)

A rendezvényen előadást tart Pölöskei Gáborné, szakképzésért felelős helyettes államtitkár, Kulturális és Innovációs Minisztérium, valamint Juhász Péter - Y2Y Hungary Kft. ténere „Hogyan tanuljunk felnőttként/Hogyan tanítsunk felnőtteket” címmel, majd „A duális képzés aktualitásai”-ról Dr. Klész Tibort, duális képzési osztályvezetőt, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarától hallhatjuk végül pedig Naderi Zsuzsanna - EDUPARK Ágazati Képzőközpont – ügyvezető igazgatója ad elő „Hogyan tartsuk a tanulót a munkahelyen?” címmel.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezését itt megteheti:Regisztráció a rendezvényre.

Parkolási lehetőség:
A rendezvényközpont mélygarázsában érkezési sorrendben 30 db autóig
További parkolási lehetőség: MOM Sport: Jagelló út, GPS X: 47.4900663

Megközelítés tömegközlekedéssel:
110,112-es autóbusz: Keleti Pályaudvar- Blaha Lujza tér- Astoria – célállomás: Sirály utca

A szakmai konferencia kapcsolattartója:
Farkas Adrienn farkas.adrienn@mkik.hu +36 20 454 4065