Beszédcentrum- Előadói tréning

Date: 
01.27 Monday 10:00 to 16:00
Location: 
HKIK Székház (Eger, Faiskola út 15.)

Mikor hallottál utoljára lebilincselő beszédet vagy előadást?  Te mikor tartottál ilyen előadást?  Vegyél részt tréningünkön és légy jobb előadó! A Beszédcentrum egynapos képzésének célja, hogy a résztvevőket bevezesse a nyilvános beszéd világába. Egy üzleti tárgyalás esetén alapkövetelmény, a sikeresség egyik előfeltétele a jó előadói készség. Sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy ki kell állni néhány fürkésző szempár elé, mely sokunk számára nagy kihívás. 

 

Időpont: 2020. január 27. 10:00-16:00
Helyszín: Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (3300 Eger, Faiskola út 15.)

 

A rátermettség kevés, meg kell felelnünk a hatásos beszéd alapvető formai, tartalmi és személyi követelményeinek.

 

Gyere el, tanuljunk együtt!  Január 27-én lehetőséged lesz egy egész napos műhelymunkában részt venni, ami segít elmozdítani jó előadó irányába.  

 

Praktikus tanácsok gyakorlással.  

Végigvesszük, hogy miből áll a jó előadás, mik a főbb elemei.  

Nem mindent, csak annyit, amivel el tudjuk mozdítani az előadói készség mutatódat.

•    Hogyan kezdjek, illetve fejezzem be a beszédemet?
•    Hogy szőjem bele az üzenetemet?  
•    Mit csináljak a testemmel?  
•    Üzleti előadásban szabad érzelmeket használni?  Ha igen, hogyan?
•    Gyakorlás teszi a mestert:  Egy perces próbabeszédek összeállítása és előadása.
•    Visszacsatolás:  Ami nélkül nem tudhatjuk, milyen hatással voltunk a másikra.  
•    Félünk.  Mi van, ha nem tetszettünk?

 

 

A képzést tartja: William Benkő

 

A képzés magyar nyelven folyik, díjmentes, de regisztrációhoz kötött. 

 

Regisztráció:IDE KATTINTVA

 

Az trénerről: 

William Benkő mottója: „Az egyik kifejezés, amellyel a retorikát értelmezem: biológiai névjegy. Hiszem, hogy ezzel maradandó benyomást teszel még olyanokra is, akikre esetleg egyelőre nincs is szükséged’.”

William Benkő szakmai életrajza:
Vállalkozó, keresett előadó, coach és emberbarát. Hisz a „vezetés példamutatással” elvében. Budapesten él, ahol különféle üzleti vállalkozások részese, az egészségügytől a mesterséges intelligenciáig, a szolgáltatásokig és szoftverekig. Technológiai megoldásokat fejleszt a problémákra válaszul. Tanulmányait a University of Coloradon (Boulder, Colorado USA) fejezte be 1982-ben, később Texasban élt és dolgozott. Innen költözött Magyarországra, ahol ingatlanfejlesztő vállalkozásokkal kezdte működését, majd komoly része volt abban, hogy az álmos startupként indult Euronetből Közép-Európa tőzsdei siker sztorija lett a New York-i NASDAQ-on. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem stratégiai tanácsadó testületének elnöke, a Csodalámpa Alapítvány tanácsadó testületének tagja, korábbi elnöke az Amerikai Kereskedelmi Kamarának. Coacholt politikusokat, üzleti vezetőket, egyetemistákat és elítélteket a nyilvános beszéd erejére. Elindítója egy beszédmondó programnak a budapesti börtönrendszerben és jelenleg is aktívan coacholja a „Subject Matter Expert”-eket, segítve képességeik és erősségeit fejlesztését. Megalapította a magyarországi Speak Academy-t, és nemrég publikálta első könyvét, a „Speak Your Way to a Better Life”-ot, amely elérhető az Amazonon. Társszerzője a magyar nyelvű, „Előadok, tehát vagyok!” című könyvnek. Elkötelezetten van segítségére fiataloknak életük megjavításában világszerte. Fiatalok százait coacholta és mentorálta, hogy segítse őket önbecsülésük és életprogramjuk kifejlesztésében.

 

A tréninget ingyenesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „Nők a munka világában , Heves megyében (EFOP-1.2.9-17-2017-00046) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.

 

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu