25 éves lett a Centervill Kft.

2022.11.27.

2022.november  25-én pénteken ünnepelte megakulásnánk 25. évfordulóját a Centervill Kft. A családias hangulatú ünnepség alkalmával a tulajdonosok felidézték az eltelt 25 év fontosabb eseményeit.

Nagy nap ez egy vállalkozás életében. Megalakulásának 25. évfordulóját ünnepelte a Centervill Kft.

A cég 1997-ben kezdte el villanyszerelő tevékenységét a két testvér Nagy Zsolt és Nagy Norbert. Fő tevékenységük az épületek villamosításával kapcsolatos kivitelezések. Vállalják irodaépületek, csarnokok, társasházak, erőművek villamosítását és ezek karbantartását, valamint elosztó berendezések gyártását és telepítését. Vezetőségük számára fontos a szoros együttműködés a várossal: önzetlenül támogatnak alapítványokat, szervezeteket, intézményeket, sporteseményeket és aktív szerepet vállalnak az óvodák, iskolák felújításában is.

A ünnepség akalmából a két alapító : Nagy Zsolt és Nagy Norbert felidézet a kezdeti időket és a folyamatos fejlődés főbb mérföldköveit. Tevékenységk során mindig szemelőtt tartják a partnereikkel  a korrekt kapcsolatot. Legfontosabb számukra a megrendelő igénye. A cég filozófiája, hogy a partnerekkel és a megrendelőkkel mindig korrekt kapcsolatot alakítsanak. Tevékenységülkkl bebizonyították, hogy a vállalozói életben korrekt munkával, tevékenységgel lehet sikereket elérni . A fejlődésük kulcsa a kihívások keresése.  Mindig újabb kihívások vitték előre a vállalozást. A tulajdonosok mindezen sok- sok siker mellett sem veszítették el szerénységüket.  A mundennapi munkájuk során is elismerik munkavállalóikat és osztoznak velük a cég sikereiben, hiszen nélkülük ezek a sikerek nem érhették volna el.

A cég történetének felidézését követően a két tulajdonos köszönetet mondott a partnereiknek, megrendelőiknek a munkatásaiknak és a munkatársak családtagjainak továbbá a saját szüleiknek és  családjuknak is.

További munkájukhoz sok sikert kívánunk!