Adatvédelmi Tisztviselő Képzés (DPO)

Dátum: 
04.19 csütörtök 08:30 to 04.20 péntek 16:00
Helyszín: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara konferenciaterme (Eger, Faiskola u. 15.)

Adatvédelmi tisztviselő képzésünk során szakértő trénerünk részletesen ismerteti az új európai adatvédelmi rendelet (GDPR) vonatkozó rendelkezéseit, esettanulmányokon keresztül bemutatja a gyakorlatot, illetve tanácsokat ad a résztvevők egyedi problémáinak megoldására, és folyamatos konzultációs lehetőséget biztosít.

Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. A képzést követő vizsga sikeres teljesítése esetén az Infoszféra Kft. a képzés elvégzéséről tanúsítványt ad ki.

Adatvédelmi tisztviselőt minden olyan cégnek, vállalkozásnak ajánlott kinevezni, aki adatkezeléssel foglalkozik, de kötelező minden adatkezelőnek, valamint adatfeldolgozónak, amely

  • közhatalmi szerv vagy egyéb közfeladatot ellátó szerv (függetlenül az általuk kezelt, illetve feldolgozott adatoktól);
  • fő tevékenysége az érintettek rendszeres és szisztematikus, nagymértékű megfigyelése; vagy
  • fő tevékenysége szerint nagy számban kezel különleges adatot vagy bűnügyi adatot.

A fenti körön túl önkéntesen is kijelölhető adatvédelmi tisztviselő.

 

Az INFOSZFÉRA képzésének kedvezményes ára: 50.000,-Ft+ÁFA/fő. Kedvezménykód: IP500419 (ezt jelentkezéskor a kedvezmény kód cellába kell beírni.) Az ár tartalmazza az alábbiakat: kétnapos képzés; munkafüzet nyomtatott formában; jegyzettömb, toll; prezentációk, egyéb segédanyagok elektronikus formában; online vizsgadíj; sikeres vizsga esetén a  tanúsítvány kiállítása.

Részletes felhívás, tematika, online jelentkezés IDE KATTINTVA

 

Becskei Márk

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Tanácsadó és Projektiroda irodavezető
Cím: 
3300 Eger, Faiskola u. 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612 121-es mellék
+ (36) (20) 517-9290
E-mail cím: 
mark.becskei{#}hkik.hu