BEMUTATKOZIK- High-Tech Sportok Bázisa

A vállalkozás adatai:
 
Név: High-Tech Sportok Bázisa
Fő tevékenysége: Csapatépítő és szervezetfejlesztő programok szervezése
Cím: 3232 Mátrafüred Pálosvörösmarti út 70
Vezető neve/beosztása: Ocela Tibor
Telefon/fax: 20/ 443-4444
Honlap: www.hsb.hu
E-mail: info@hsb.hu

Korrekt Partner védjeggyel rendelkező üzlet: 

High-Tech Sportok Bázisa 1. Mátrafüred (Mátra Túrakerékpár és Segway Klub)
High-Tech Sportok Bázisa 2. (Budapest)
High-Tech Sportok Bázisa 3. (Hévíz)
High-Tech Sportok Bázisa 4. (Balatonfüred)

 


 
A vállalkozás bemutatása:
 
Mátrafüreden működik a High-Tech Sportok Bázisa és a cég országos központja. A csapatépítéssel és szervezetfejlesztő programok szervezésével foglalkozó vállalkozás profilja széles, nem csak az említett területeken nyújt komplex szolgáltatást, de családi programok, kitelepülések, catering terén is. Működtetője a hivatalos mátrai Tourinform Pontnak, foglalkozik szállásközvetítéssel, legfrissebb turisztikai attrakciója a 4 Évszak - Palóc Bistorant. 
 
Mátrafüred frekventált helyén működő High-Tech Sportok Bázisa megalakulásakor nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy központja és mozgatója legyen a mátrai turizmusnak. A Mátra Túrakerékpár és Segway Klub jóvoltából megújult épületben hiánypótló tevékenység zajlik. A gyönyörűen és ízlésesen kialakított, minden pontjában a természetességre fókuszáló üzlet magyarországi viszonylatban egyedi szolgáltatásokat nyújt. A komplexum akkor vált teljessé, amikor megépült az impozáns, ugyanakkor tradíciókat is magába olvasztó 4 Évszak - Palóc Bistorant, amely a hagyományos palóc konyhát 21. századi stílusban újragondolva, a hazai gasztrokultúra erősítését tűzte zászlajára. 
 
A HSB ma már olyan brand, ami nem csak egyet jelent a minőségi terepsegway-kultúra hazai művelésével, hiszen sokkal több ennél. Életforma, stílus, innováció. 
A több éves fejlesztés eredményképp ma már több mint 250 féle program közül lehet választani, s bár a főprofil a csapatépítés, a Bázis nagysikerű családi túrákat, programokat, közösségi rendezvényeket is szervez. Számos közhasznú beruházás megvalósítása is a nevükhöz fűződik, gondoljunk csak az erdei tornapályájára, vagy azokra a karitatív programokra, amelyeket az itt csapatépítésben résztvevő cégek által végez el. A 4 Évszak - Palóc Bistorantban nem csak a palóc konyhával ismerkedhetnek meg a turisták, de a kiváló mátrai borokkal is, itt van mód esküvők és családi események megrendezésére is.