Coop Mikulás Gyöngyösön

2018.12.01.

A Coop Mikulás program december 6-án 8 óra és 12 óra között a Mikulás és segítői gyöngyösi óvodákat látogatnak meg, valamint érintik a helyi kórház gyermekosztályát is. Mindenhova ajándékokkal érkeznek, a gyermekek előadhatják a Mikulásnak a tanult dalokat, Mikulás-verseket, és közösen énekelhetnek a Mikulás csapatával. Ezen program keretében több mint 700 gyermekhez jut el a Mikulás személyesen is az alábbi útvonal tervezet szerint.

 

A Coop Mikulás Kisvonat története 12 évre tekint vissza. Ekkor kezdte járni Szolnok utcáit a "Mikulás járat" a COOP Szolnok Zrt. szervezésében, Szolnok Megyei Jogú Város együttműködésével. Ezen időszak alatt gyermekek ezrei találkozhattak személyesen a Mikulással és segítőivel, az angyallal, a krampuszokkal és manókkal. A rendezvény nem jöhetett volna létre a város, a szállító partnerek és a helyi oktatási, nevelési intézmények lelkes közreműködése nélkül. Szolnok mellett 2018-ban immáron 9. alkalommal Debrecenben is megrendezésre kerül ez az ünnepi esemény. 

 

A hagyományok folytatásaképpen külön öröm, hogy 2018-ban, első ízben Gyöngyösre is ellátogat a Coop Mikulás program.

A kisvonat délutáni programját 15 órakor kezdi meg, és egészen 19 óráig közlekedik. A gyermekek Coop Mikulás csuklópánttal szállhatnak fel. A csuklópántot a gyermekek szülei/nagyszülei a három Coop vevőszolgálat együttműködésének köszönhetően bármely gyöngyösi Coop üzletben történő 1000 Ft feletti vásárlás után kapnak a rendezvény hetében. (2018. december 1-től 6-ig, a készlet erejéig.)

 

 

A Mikulással és segítőivel való személyes találkozás alkalmával a gyermekeknek lehetőségük lesz akár közös fotó készítésére is a nagyszakállúval és társaival. A kisvonat körjáratban közlekedik az alábbi útvonalon. A Koháry út 3. szám alól indul, érintve Coop boltokat, de akár a Fő tér közvetlen szomszédságába is elutazhatnak vele a gyermekek, hogy a város adventi programjait élvezhessék.