Díjmentes vállalkozói tréningek

2020.07.16.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az INPUT programmal közös szervezésben gyakorlatorientált workshop keretében az INPUT és a  PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segíti fejleszteni a helyi vállalkozásokat, vállalkozások dolgozói, illetve leendő vállalkozásokat. A meghírdetett tréningek között megtalálhatóak vezetőknek szóló, ügyfélszolgálati munkatársaknak megcélzott és egyéni vállalkozók számára hasznosítható programok is.

 

Technikai információk:

•    A képzések interaktív, gyakorlatorientált, műhelymunka típusú képzések
•    Időtartama 4 óra. 
•    A képzéseket 10 fő jelentkezés esetén indulnak el.
•    Helyszín: HKIK Székház (3300 Eger, Faiskola út 15.)

 

A képzések az INPUT és hogy PWC által kidolgozott tananyaggal/tudásanyaggal ingyenesen valósulnak meg.

 

PITCH ÉS STORYTELLING képzés

 

A pitch nem csupán egy egyszerű prezentáció – mindössze pár percben olyan előadást kell tartanod, amely emlékezetes, tömör és informatív is egyben, amely alapján megjegyeznek és egyben fel is kelted az érdeklődést a befektetőkben, hallgatóságban. Hogyan állítsd össze ennek megfelelően a pitched? A képzés során megtanulhatod!

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a pitching és storytelling technikákat és megfelelően alkalmazzák azokat saját projektjük kapcsán.

 

Részletek és jelentkezés: IDE KATTINTVA

 

 

 

Konfliktuskezelő tréning

 

Életünk legtöbb területe, ahol más emberekkel dolgozunk együtt konfliktusokkal tarkított. A különböző nézőpontok, értékrendek, érvelések mind-mind táptalajként szolgálhatnak egy konfliktus kialakulásához. Ez teljesen normális folyamat, azonban fontos, hogyan kezeljük az ilyen szituációkat. A hatékony konfliktuskezelés révén elérhetjük, hogy ezek a helyzetek ne alacsonyodjanak „kinek van igaza” harcokká, hanem a közös célok mentén, a lehető legjobb megoldás megtalálásával, konstruktívan, tudatosan oldjuk meg őket.

A képzés célja a résztvevők felkészítése a konfliktushelyzetek tudatos felismerésére és hatékony kezelésére, jobb interperszonális kapcsolatok kialakítására.

 

Részletek és jelentkezés: IDE KATTINTVA

 

Hatékony kommunikáció

 

A kommunikáció minden pillanatunkat átszővi, nincs ez másként a vállalkozásunk esetében sem. Az ötlet megszületésétől, a szervezet létrehozásán át a befektetőkeresésig, a belső és külső kommunikáció minden esetben befolyásolja az eredményességet, a hatékonyságot, ezáltal a sikert. Éppen ezért szükséges a tudatos, proaktív és előremutató kommunikációs elemek meghatározása és alkalmazása, a megfelelő céges kommunikációs kultúra kialakítása.

 A képzés célja, hogy tudatosítsa a résztvevőkben a kommunikáció jelentőségét, megismerjék az egyes kommunikációs stratégiák használatából származó előnyöket, gyakorlati tapasztalathoz juttassa a résztvevőket.

 

Részletek és jelentkezés: IDE KATTINTVA

 

 

 

Ügyfélkezelés tréning

 

Vállalkozásunk sikerének kulcsa ügyfeleink kezében van. Az ügyfélszerzés csupán a kezdet, a kapcsolat ápolása, elégedettségük elérése, hűségük fenntartása az egyik legfontosabb feladatok közé tartozik.

 
A képzés célja, hogy bemutassa az ügyfélkezelés területét, metódusait, formáit, és segítséget nyújtson az ügyfélelégedettség és hűség kialakításában.

 

Részletek és jelentkezés: IDE KATTINTVA

 

 

Online marketing tréning

 

Az online marketing napjaink meghatározó piacbefolyásoló tevékenysége. Célja megtartani és növelni a vásárlói bázist; valamint további eladást generálni. A digitális marketing eszközök helyes használatával könnyen alkalmazkodhatunk a megváltozott vásárlói szokásokhoz, általuk hatékonyan érhetjük el a célcsoportot és tarthatjuk fent hosszútávon a kommunikációt.

 
A képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják az online marketing kialakításának lépéseit, megismerjék a rendelkezésre álló eszközökben rejlő lehetőségeket.

 

Részletek és jelentkezés: IDE KATTINTVA

 

 

A képzések az INPUT és hogy PWC által kidolgozott tananyaggal/tudásanyaggal ingyenesen valósulnak meg.

 

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu