Dr. Potsay Csaba személyszállítással foglalkozó egyéni vállalkozó

Dr. Potsay Csaba 1987-ben kezdte vállalkozását, melyet azóta is folyamatosan bővít. Fő profilja a személyszállítás, de mellette autókölcsönzéssel és autómentéssel is foglalkozik.

Dr Potsai Csaba

Dr. Potsay Csaba HKIK Gazdasági évnyítóján a Korrekt Parner Védjegy átvételekor

Kínálata:

  • Személyszállítás

Bel-és külföldi utakat is vállalnak a különböző utas befogadó képességű gépjárműveikkel. Gyakran mennek hazánk szép tájaira, de külföldi utakra is elviszik a megrendelőiket. Utasaik köre, összetétele igen széleskörű, hiszen mennek sportversenyekre, városlátogatásokra szakmai utakra, sítáborokba, de részt vesznek a Rákóczi Szövetség diákutaztatásában (Határtalanul program), Erzsébet diák nyaraltatási programban. 

  • Autókölcsönzés

Azoknak a turistáknak, akik nem gépjárművel érkezmek, de szeretnének elmenni önállóan is valamely turisztikai látványossághoz, szintén segtségükre tudnak lenni.Szolgáltatásuk NON-STOP, szabadnap, vasárnap, ünnepnap, 24 órában állnak a megrendelők rendelekezésére. Igény szerint a kiválasztott gépkocsit a helyszínre, a kért időpontra ki- és visszaszállítják, sőt amennyiben az ügyfél nem szeretne vezetni, úgy igény szerint gyakorlott, tapasztalt gépkocsivezetőt, utaskísérőt biztosítunk a részére.

  • Autómentés

Ügyfeleik az autómentő- és szállítási szolgáltatásra belföldön és küföldön egyaránt számíthatnak a nap 24 órájában. Amennyiben az ügyfelek autója az út mentén nem javítható, illetve ha a baleset során megsérült, telefonszámuk NON-STOP elérhető. A hívás után munkatársuk a legrövidebb időn belül intézkedik a gépkocsi szervízbe, vagy az ügyfél által igényelt helyszínre történő szállításról.A műszaki segítségnyújtás keretében , amennyiben lemerült az akkumulátor, vagy a defektes kerekeket kell lecserélni, vagy kifogyott az üzemanyag, ők ebben is tudnak segíteni. Belföldi, vagy külföldi gépkocsi vásárlása, meghibásodása, hazaszállítása esetén 8, illetve 17-18 fős személyszállítással összekapcsolvais tudnak gépjárműszállítást vállalni.Amennyiben nem sűrgős a szállítás előrenedelés felvételére is lehetőség nyílik, amely által biztosíthatja az ügyfél gépjárművénekelszállítását a számára megfelelő időpontben. A műszaki hibás, illetve a sérült gépkocsik őrzött, fedett telephelyen történő tárolásáról is gondoskodni tudnak.

 

Elérhetősége:

Címe: 3300 Eger, Nagyváradi u. 12.

Tel: 30/958-5892

E-mail cím: potsaycs@gmail.com

Honlap: www.garantaltprogram.hu és www.superior.hu