E-kontaktos képzések

2020.04.23.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nyitok Tanulási Központok Hálózata közös szervezésében ingyenes e-kontaktos képzést szervez Nők a 21. században és Pénzügyek kisvállalkozóknak címmel.
Képzések időtartama: 20 óra, heti 2X45 perc

Az E-Kontakt képzések azok, amelyek kontaktórás képzések lennének, viszont a veszélyhelyzet miatt távoktatás formájában kerülnek megvalósításra. Minden alkalom egy előre megtervezett, fix időpontban kerül megtartásra, egy erre alkalmas rendszeren (ZOOM) keresztül, az oktató és a résztvevők videó bejelentkezéssel egyidőben vesznek részt rajta, bárhonnan bejelentkezhetnek, ha rendelkeznek a megfelelő technikai feltételekkel (internet hozzáférés, kamerás számítógép, laptop, tablet, okos telefon).

 

Pénzügyek kisvállalkozóknak (Tervezett kezdés május közepe/vége)

A program célja a résztvevők támogatása a vállalkozásuk sikeressége és az önfoglalkoztatás képességének javítása érdekében.
A program során a résztvevők a vállalkozásukhoz kapcsolódó pénzügyi kompetenciáik, valamint szövegértési, számolási és digitális kulcskompetenciák fejlesztése révén képessé válnak az önálló tervezésre a forrásbevonás és ehhez kapcsolódó pénzügyi területeken, valamint az alapvető pénzügyi megoldások kínálatából történő felelős választásra.

Részletek: IDE kattintva

Kezdés: 2020. július (jelentkezők számától függ)
Jelentkezési határidő: 2020. június 15. 16:00

 

Nők a 21. században( kezdés június)

A program célja a résztvevők önismeretének és közösségi érzésének növelése, ezzel segítve őket saját céljaik és vágyaik megfogalmazásában és ezek elérésében.
A program során a résztvevők több szinten, különböző megközelítésből találkozhatnak saját érzéseikkel és gondolataikkal, ill. viselkedési mintáikkal. Ezek segítik önképüket, magabiztosságukat és tudatos (elérni kívánt) viselkedési formáik kialakítását és formálását magánéleti és munkahelyi kontextusban is.
A program ennek megvalósulását támogató kapcsolatrendszer kiépítését is támogatja.

Részletek:IDE kattintva

Kezdés: 2020. július (jelentkezők számától függ)
Jelentkezési határidő: 2020. június 15. 16:00

 

Pappné Ambrus Katalin

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
munkaerő-piaci referens, mestervizsga referens
Cím: 
3300 Eger, Faiskola u. 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612 122-es mellék
E-mail cím: 
katalin.ambrus{#}hkik.hu