Egri nők a pályán

2020.06.16.

A gyerekek játékos mozgásfejlesztésen, a felnőttek STRONG NATION edzésen, fallabdán, egészségügyi állapotfelmérésen vehettek részt szombaton a női sportvállalkozók napján. Az Invest Sportcentrum adott otthont szombaton a Heves megyei Család és KarrierPONT és az Egri Squash Sportegyesület közös szervezésében megvalósult programnak, ahol a látogatók megismerhettek olyan helyi női vállalkozásokat, akik valamilyen sport tevékenység keretében valósítják meg vállalkozásukat. 

 

Ha női vállalkozásra gondolunk, akkor általában a szépségipari szakmák képviselői jutnak az eszünkbe. A szombati program célja az volt, hogy bemutatkozási lehetőséget teremtsünk azoknak a női vállalkozásoknak, akik az egészségtudatos életmód terjesztését tűzték ki célul. Ezek a vállalkozói formák azért is hasznosak, mert a hölgyek rugalmasan tudják beosztani a szabadidejüket, és könnyen meg tudják teremteni a munka-család egyensúlyát. 

 

 

Az egész délelőtt tartó program szabadidős sporttevékenységet és aktív kikapcsolódást kínált az egész családnak, hisz minden kipróbálható, minden óra ingyen látogatható volt.

 

 

A résztvevők megismerkedhettek Végh Petrával, aki a FitMonkeys gyerekeknek szóló játékos mozgásfejlesztő programját mutatta be, Besenyei Klárival, aki STRONG NATION dinamikus állóképesség fejlesztős gyakorlatokat mutatott be vidám zenére, Divéky Annával, aki gyermek és felnőtt korosztály fallabda edzéseit tartja, emellett táplálék kiegészítők forgalmazásával is foglalkozik. A nap folyamán lehetőség volt megismerkedni Makai Andreával, aki E-Fit tréner, emellett a résztvevők felmérhették egészségügyi állapotukat WIWE diagnosztikai gép segítségével. 

 

 

 

A hölgyek elérhetőségei:

 

FitMonkeys: Játékos mozgásfejlesztés a legkisebbeknek Végh Petrával (https://www.facebook.com/fitmonkeyseger/
Strong Nation: Dinamikus állóképesség fejlesztő gyakorlatok vidám zenére Besenyei Klárival (https://www.facebook.com/strongeger/)
Squash (fallabda) Divéky Annával  ( https://www.facebook.com/egrisquashse/)
E-Fit: Speciális ruhában végzett gyakorlatok az E-Fit elektromos izomstimuláló géppel Makai Andreával (Makai Andrea E-fit Training Stúdió)
 

 

 

A program a Nők a munka világában Heves megyében  (EFOP-1.2.9-17-2017-00046) című programból valósul meg.