Együtt a munkavállalásért Heves megyében

2019.09.11.

Együttműködési megállapodást írt alá Dr. Bánhidy Péter a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Baradits-Szabó Veronika a Munkerőpiacon Maradás Egyesület elnöke, a kamarai tagvállalatok munkaerőpiaci igényeinek kiszolgálására.

Baradits-Szabó Veronika – a Munkaerőpiacon Maradás Egyesület elnöke elmondta, hogy a kormányhivatal és civil szervezetek együttműködésén alapul az Együtt a munkavállalásért Heves megyében elnevezésű munkaerőpiaci projekt, mely személyre szabott segítséget kínál az álláskeresőknek, ezáltal a munkadóknak is. A kormányhivatal a Debreceni Rehabilitációs Közhasznú Egyesülettel, a LEED Nonprofit Kft-val és a Munkaerőpiacon Maradás Egyesülettel konzorciumi együttműködésben vállalta, hogy a tartósan munkanélküli álláskeresőknek széleskörű segítséget nyújt ahhoz, hogy mielőbb visszataláljanak a munka világába.

Az elnökasszony büszke arra, hogy a mai nappal 49 helyen vannak jelen az országban, minden megyében, mindenhol helyeztek ki tanácsadás után megváltozott képességű munkavállalót, összesen 800 fő kihelyezése történt meg a három év alatt. Megyénk hét járásában 3701 személyt vonnak be a közös munkába, amely fél éve kezdődött el. Ezalatt kiépült az intézményi háttér, körvonalazódtak az együttműködés részletei, melyhez a mai napon csatlakozott a HKIK is azzal a céllal, hogy segítse a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagvállalatainak munkaerőigényének teljeskörű kielégítését.

 

 

Amennyiben cégének munkaerőigénye van, keresse munkatársunkat!

 

Pappné Ambrus Katalin

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Pályaorientációs adminisztrátor, Mestervizsga referens
Cím: 
3300 Eger, Faiskola u. 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612 122-es mellék
E-mail cím: 
katalin.ambrus{#}hkik.hu