Elindult az Online Vállalkozói Piactér

2020.06.04.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapja új, praktikus funkcióval bővült. A kialakított „Vállalkozói Piactér” célja a vállalkozások működésének megsegítése, piaci lehetőségeik támogatása. Lehetőséget kíván biztosítani a vállalkozások számára új üzleti kapcsolatok kialakítására, a meglévők élénkítésére és támogatására, valamint partnerkereséseiket is meg szeretnénk könnyíteni.

 

A felület lehetőséget biztosít a vállalkozások számára a szabad kapacitásaik megjelenítésére és a felkínált ajánlatok közötti keresésre.

A felületen a vállalkozások regisztrációt követően közvetlen ajánlatokat helyezhetnek el, amelyben közzétehetik szolgáltatásaikat, termékeiket, továbbá válogathatnak a mások által megjelenített ajánlatokból.

 

A Piactér a vállalkozások számára ingyenes, országos megjelenésű webes hirdetési felületet biztosít, így a cégek kiléphetnek a megyéjük határain kívülre is, ahol új üzleti kapcsolatokra, jövőbeni együttműködésekre is szert tehetnek, továbbá lehetőségük van a felajánlásokat megtekintve új piaci lehetőségek felé nyitni.

 

Az ajánlattevők hitelességét a területi kamarák koordinátor munkatársai ellenőrzik, emellett a felhasználók számára lehetőség van véleményezni is a már kipróbált/megrendelt terméket vagy szolgáltatást. Az ajánlatban a szöveges tájékoztatás mellett az alábbi adatok megadására van lehetősége az ajánlatot közzétevő felhasználóknak:

  • a termék/szolgáltatás konkrét megnevezése, TESZOR kód szerinti pontosítása,
  • az ajánlat mennyisége, jellemző mennyiségi egysége,
  • illetve a vállalt teljesítési távolság.

 

A fenti adatok segítségével gyorsan és hatékonyan kereshetővé válik a feltöltött ajánlat, így a Piactér felhasználói könnyen találhatnak igényeiknek megfelelő, szabad kapacitású hazai terméket/szolgáltatást.

 

Fontos kiemelni, hogy a Piactér a cégek közötti kapcsolat létrejöttét hivatott elősegíteni, az adás-vétel nem a felületen keresztül történik. A felkínált termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az Eladó/Felajánló által megadott elérhetőségeken van lehetőség.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara semmilyen felelősséget nem vállal az oldalon felajánlott termék, szolgáltatás, illetve szabad kapacitás vonatkozásában, továbbá az ezek alapján létrejövő szerződésekkel kapcsolatban. Így különösen a termékek minőségéért, biztonságáért, jogszabályi megfelelőségéért, a termékek, szolgáltatások ellenőrzéséért, vagy a Felajánló teljesítéséért.

 

Lendítsük fel vállalkozását együtt!

 

Az  Online  Vállalkozói  Piactér  felülete  az  alábbi  linken  keresztül  érhető el:

https://mkik.hu/piacter

 

(A felületen a 'BELÉPÉS' menüponton belül tud regisztrálni, s ott található a rövid felhasználói leírás is.)

 

Becskei Márk

Workplace: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Position: 
Tanácsadó és Projektiroda irodavezető
Address: 
3300 Eger, Faiskola u. 15.
Phone number: 
+ (36) (36) 429 - 612 121-es mellék
+ (36) (20) 517-9290
E-mail address: 
mark.becskei{#}hkik.hu