GINOP-6.1.9-18 kiemelt projekt által támogatott felnőttképzések az Edutus Egyetemen

2023.01.16.

A közlekedési és kapcsolódó ágazatokban működő vállalkozások - mérettől függetlenül - igényelhetnek támogatást munkavállalóik képzésére a GINOP-6.1.9-18-2018-00001 azonosítószámú „Közlekedési Képzési és Vizsgacentrum kialakítása” c. projekt keretében. A  KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. számára benyújtott kérelem alapján a képzés költsége akár 100%-ban finanszírozható a támogatás terhére.
 

Bővebben a Hirdetmény vállalkozásoknak | Közlekedési Képzési és Vizsgaközpont (kkvkportal.hu) honlapról tájékozódhatnak.

Előírás, hogy a képzésben részt vevő munkavállalók munkaszerződése szerinti munkavégzés helye a kevésbé fejlett régiókban lehet: Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl vagy Közép-Dunántúl.

A Programban a mellékelt dokumentumban feltüntetett TEÁOR ágazatokban működő nagyvállalatok, valamint mikro-, kis- és középvállalkozások munkavállalói vehetnek részt.

Az Edutus Egyetem az alábbi 5 képzést valósítja meg a Projekt keretében:
1.       Pilóta-nélküli légijármű használat I. modul
Információ a képzésről: Pilóta-nélküli légijármű használat – I. modul - Edutus Egyetem
2.       Pilóta-nélküli légijármű használat II. modul
Információ a képzésről: Pilóta-nélküli légijármű használat – II. modul - Edutus Egyetem
3.       Energiamenedzsment
Információ a képzésről: Energiamenedzsment - Edutus Egyetem
4.       Hulladékgazdálkodás
Információ a képzésről: Hulladékgazdálkodás - Edutus Egyetem
5.       Okos közlekedés
Információ a képzésről: Okos közlekedés - Edutus Egyetem

A Program keretében tervezett képzéseket le kell zárni legkésőbb 2023. március 31-én, ebből kifolyólag a vállalkozás/vállalat és az Edutus Egyetem között létrejövő Szolgáltatási szerződést 2023. január 31-ig meg kell kötni és be kell küldeni a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. számára.

További információkért az alábbi telefonszámon és e-mail címen érdeklődhet, keressen minket bizalommal, segítjük Önt a GINOP-6.1.9-18 kiemelt projekt keretében megszerezhető támogatáshoz szükséges kérelem elkészítésében is:

Horváthné Felföldi Helga
E-mail: felfoldi.helga@edutus.hu
Mobil: +36 20 379 7530