Growth Hacking / Google Digital Workshop

Dátum: 
07.10 szerda 10:00 to 14:00
Helyszín: 
Labor Eger-kollektív ház, 3300 Eger Érsek utca 9.

Ingyenes gyakorlati kurzus a Google szakértőjével. A Google Digital Workshop - Growth Hacking egy olyan képzés, ahol bemutatjuk az egyik leghatékonyabb forgalomnövelő eszközt, a startupok profit felelősét a Growth Hackinget a jövő és a jelen vállalkozóinak. Ügyfélszerzés okosan! 
 

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot, amelynek 2019-ben a workshopok mellett gyakorlati kurzus is a része. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék.

 

Kiknek ajánljuk?

Cégvezetőknek, marketingeseknek, startupoknak, vállalkozói ambíciókkal rendelkező magánszemélyeknek, illetve mindazoknak, akik többet szeretnének megtudni az online marketing világáról és a benne rejlő üzleti lehetőségekről.

 

 

A Google Digital Workshop célja, hogy a digitális eszköztár megismertetésével támogassa a hazai vállalkozásokat az online lehetőségek kihasználásában, az ügyfélkörük bővítésében, új piacok meghódításában és bevételeik növelésében. A workshop éppen ezért azokra a területekre fókuszál, amelyek leginkább fontosak a siker megalapozásához az internet világában. 

 

Az oktatás 4 óra hosszú lesz, egy szünettel megszakítva.

 

Miről beszélünk a helyszínen? 
•    Mi a Growth Hacking?
•    Hogyan gondolkodnak, akik ezt a módszert használják?
•    Hol lehet hasznosítani?
•    Kik használták idáig?
•    A Google rendszerében lehet-e hasznosítani?
•    Ads és Analytics okosan
•    + Feladat megoldás 

 

A jelentekezésről:
Kérjük vegye figyelembe, hogy a képzésen a férőhelyek száma korlátozott, maximálisan 40 fő. Regisztráljon még ma, hogy biztosan ott tudjon lenni a képzésen!

 

Regisztrálás: "IDE KATTINTVA".