„Heves Megye Napja” a Miskolci Egyetemen

2019.08.02.

Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a mérnök munkaerőhiány enyhítése, a képzés népszerűsítése, érdekében szervezett programsorozatának következő állomásaként kívánja megrendezni a Miskolci Egyetemmel együttműködve az „Heves Megye Napja” elnevezésű programot.

 

Ezúton szeretnénk felkérni Önt és munkatársait a Miskolci Egyetemen tartandó „Heves Megye Napja” címmel szervezett állásbörzén kiállítóként való megjelenésre

 

A program megvalósítását több szempontból is fontosnak tartjuk. Egyrészt, mert nincs műszaki képzés Heves megyében, valamint a megyében működő nemzetközi nagyvállalatok és hazai KKV-k megfelelő számú és képzettségű erőforráshoz jussanak. Ezen szempontok alapján célunk, hogy a heves megyei fiatalokat itthon tartsuk, valamint további biztos jövőképet kereső fiatalokat megyébe vonzzunk.

„Heves Megye Napja” időpontja: 2019. október 2. 10:00- 14:00

Helyszíne: MISKOLCI EGYETEM

Cím: Miskolc-Egyetemváros

 

A program két fő eleme:

1.         végzős egyetemisták, mint potenciális munkavállalók részére állásbörze jelleggel tájékoztatás (gépészmérnöki és informatikai kar)

2.         heves megyei középiskolások informálása a duális felsőoktatásban folyó gyakorlati képzési lehetőségről, a vállalkozásoknál tölthető szakmai gyakorlatról

Standot, technikai eszközöket tudunk biztosítani. A program időtartama az előkészületeket figyelembevéve kb. 9:30 – 14:30 óra közötti idő.

Amennyiben részt tud venni a rendezvényünkön, kérjük, jelezze számunkra 2019. szeptember 11-ig.

További információ Zahoreczné Kun Krisztina krisztina.zahorecz@hkik.hu 30/3283529