Kamarai gyakorlati oktatói képzés és vizsga

2019. szeptember 1.-jétől az iskolarendszerű szakképzésben a tanulók gyakorlati képzésével foglalkozó szakembereknek a szakmai végzettség mellett kamarai gyakorlati oktatói végzettséggel is kell rendelkeznie! Ez vonatkozik mind a tanulószerződéses, mind a nyári és évközi együttműködési megállapodásos tanulóképzésre is.

Heves megyében több időpontban és helyszínen is szervezünk kamarai gyakorlati oktatói képzést 2019. április és szeptember között.  

A képzés  50 órás, 25 óra elmélet és 25 óra tréning, melyben segítséget kapnak a fiatal generációkkal való bánáshoz és a képzéssel kapcsolatos iratokban, feladatokban  való eligazodáshoz, segít a gyakorlati oktatói munka során felmerülő kihívások kezelésében.

A képzést követő vizsga sikeres teljesítése után megkapják a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara hivatalos tanúsítványát a kamarai gyakorlati oktatói végzettségről.

A képzéshez a HKIK támogatást nyújt, így csak egy 20 %-os önrészt (22 860,- Ft-ot) kell a jelentkezőnek (vagy munkáltatójának) befizetnie a kamaránál.

 

Az induló képzésekről további információ kérhető:

Patvaros Krisztina

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Gyakorlati oktatói referens
Cím: 
3300 Eger, Faiskola u. 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612 115-s mellék
+ 36 20/402-4289
E-mail cím: 
krisztina.patvaros{#}hkik.hu