Kamarai nyilvántartásba vétel (regisztráció) 2 lépése

REGISZTRÁCIÓ LÉPÉSEI

A nyilvántartásba vételt/ bejegyzést követő 5 munkanapon belül.

1. ADATLAP KITÖLTÉSE:
A jobb oldali „ONLINE REGISZTRÁCIÓ ITT!” ikonra kattintva adószámának megadásával a regisztrációs felületen adja meg az adatait (3-6 perc) 
Néhány jó tanács a program használatához:

  • A mezők egy részét a program formailag és tartalmilag ellenőrzi. Ha hibásnak találja, pirossal kiírja a hibát és meg is jelöli a hibás adatot.
  • Az ablakok előtt levő kék „i” betű fölé húzva az egeret az adott adat kitöltésével kapcsolatos információkat tudhatja meg.
  • Amennyiben valamilyen okból nem sikerül az on-line regisztráció, akkor töltse le a kinyomtatható és kézzel kitölthető adatlapot:

FONTOS! A kitöltött adatlapot

  • ki kell nyomtatni,
  • cégszerűen alá kell írni (Az egyéni vállalkozó esetében az „egyéni vállalkozó” megjelölést (vagy annak e.v. rövidítését) és nyilvántartási számát neve (aláírása) mellett fel kell tüntetnie.) és 
  • postai úton vagy szkennelés/fényképezés után elektronikus levélben regisztracio@hkik.hu e-mail címre el kell eljuttatni!

 

Regisztrációját megteheti személyesen is a székhely szerint illetékes kamarák ügyfélszolgálati irodáiban.

Amennyiben valamilyen okból nem sikerül az on-line regisztráció. A szövegre kattintva az adatlapot kézzel töltse ki, és cégszerű aláírás után küldje be részünkre.

 

2. AZ 5 000 FT/ ÉVI KAMARAI HOZZÁJÁRULÁS MEGFIZETÉSE:

  • Történhet átutalással a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 10300002-46800905-49020023 számú elkülönített bankszámlájára. Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba kérjük feltüntetni az adószámát és a „kamarai hozzájárulás” szöveget. 
  • Az ország bármely MKB bankfiókjában a 10300002-46800905-49020023 számú bankszámlára való befizetéssel (a közlemény rovatban az adószáma feltüntetésével).
  • Ügyfélszolgálatainkon történő készpénz vagy bankkártyás fizetéssel.

Bővebben ide kattintva.

Az adatlap és a kamarai hozzájárulás összegének beérkezését követően a kérelmező a nyilvántartásba vételről e-mail cím birtokában elektronikus, ennek hiányában postai úton igazolást kap a kamarai nyilvántartásba vételről. Az igazolás tartalmazza a vállalkozás kamarai regisztrációs számát, valamint azt, hogy az 5.000,- Ft-os kamarai hozzájárulást befizette. A hozzájárulásról számla nem készül, az a banki bizonylat, illetve befizetési pénztárbizonylat alapján elszámolható.