Kamarai nyilvántartásba vételi adatlap és fizetés (regisztráció)

A nyilvántartásba vételt/ bejegyzést követő 15 munkanapon belül.

ADATLAP KITÖLTÉSE:
Az „ONLINE REGISZTRÁCIÓ ITT!” ikonra kattintva adja meg az adatait (3-6 perc) 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés történhet:

  • Ügyfélkapu használatával. Az SZEÜSZ ellenőrzi, hogy az ügyfélkapu segítségével belépő felhasználó jogosult-e a gazdálkodó szervezet kamarai regisztrációjának ügyében eljárni. Sikertelen képviseleti jog esetén ellenőrizze a beírt adószámot, vagy válassza a "Bejelentkezés jelszóval" gombot. Az adatok kitöltését követően elektronikusan is beadhatja a regisztrációs adatlapot.
  • Ügyfélkapu használata nélkül az adószám megadásával. Ez esetben szüksége lesz a belépéshez egy felhasználónévre és jelszóra, amelyet az első belépése alkalmával kell rögzítenie. A felhasználónak ugyancsak meg kell adnia az email címét, amely a jelszó elfelejtése esetén biztosítja a hozzáférést a rendszerhez. A későbbiekben ezen jelszó megadásával léphet be a rendszerbe. A regisztrációs adatszolgáltatás teljesítéséhez az adatlapot le kell töltenie, cégszerűen aláírnia, és beküldenie az illetékes kamara adatlapon szereplő címére.

Regisztrációját megteheti személyesen a székhely szerint illetékes kamarák ügyfélszolgálati irodáiban.

 

Néhány jó tanács a program használatához:

  • A mezők egy részét a program formailag és tartalmilag ellenőrzi. Ha hibásnak találja, pirossal kiírja a hibát és meg is jelöli a hibás adatot.
  • Az ablakok előtt levő zöld „i” betű fölé húzva az egeret az adott adat kitöltésével kapcsolatos információkat tudhatja meg.
  • A színezett mezők kitöltése kötelező, enélkül az adatok nem menthetőek.

 

KAMARAI HOZZÁJÁRULÁS FIZETÉSE:

  • Bankkártyás fizetés segítségével a regisztrált, illetve az ügyfélkapu segítségével azonosított felhasználóknak lehetőségük van a kamarai pénzügyi követeléseket kiegyenlíteni a regisztráció során vagy belépve a „Kamarai regisztráció” „Befizetés” menüpontjában.
  • Utalással a regisztrációs adatlapon megadott bankszámlaszámra.
  • Személyesen a székhely szerint illetékes kamarák ügyfélszolgálati irodáiban.

 

 

Amennyiben valamilyen okból nem sikerül a regisztráció. A szövegre kattintva az adatlapot kézzel töltse ki, és cégszerű aláírás után küldje be részünkre.