Női üzleti reggeli: stílustanácsadás

Dátum: 
09.16 szerda 08:30
Helyszín: 
Család és KarrierPONT (Eger, Hadnagy utca 6.)

A kamara számára fontos, hogy a Heves megyei női vállalkozások aktív tagjai legyenek a gazdasági élet körforgásának, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a működésüket. Ennek támogatására jött létre az üzleti reggeli, ahol női üzletasszonyok egy csoportja vállalkozással kapcsolatos kérdésekkel, aktualitásokkal foglalkozik, ahol kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére van lehetőség, ahol a nők a vállalkozásuk létrehozásával, építésével, fejlesztésével kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak választ.

 

A szeptemberi üzleti reggelin arról lesz szó, hogyan tudunk befolyást gyakorolni öltözködési stílusunk segítségével.  

 

 

„Az első benyomás egy pillanat alatt kialakul bennünk egy személyről.” – ugye mindenki számára ismerős ez az állítás? A kutatások szerint a külsőnek sokkal lényegesebb szerepe van a mindennapjainkban, mint hisszük.

 

Az, aki vonzó megjelenésű, könnyebben boldogul egy állásinterjún, kapcsolatok kialakítása, párválasztás során is. Vállalkozó nőként nem mindegy, hogyan jelenünk meg egy üzleti tárgyaláson, milyen benyomások alakulnak ki rólunk az első és a sokadik találkozást követően is, milyen képet alakítunk ki magunkról a külsőnk segítségével.

 

Szeptemberben arra keresünk választ, vajon miként befolyásolja a jó külső a másokról alkotott ítéleteinket.  Ebben segít tanácsaival Tomasovszky Andrea szín és stílustanácsadó, személyi stylist.

 

A nyári szünet alatt kicsit szabadabban alakultak az üzleti reggelik, de szeretnénk, ha visszatérnék a jól bevált „kétpercesekre”, melyek segítenek abban, hogy előzetesen mindenki kicsit ráhangolódjon az adott témára, valamint a felvetéseivel, meglátásaival elősegíti a közös fejlődést, készüljetek, hozzátok be az impulzusaitokat.

 

Arra kérünk tehát, hogy gondold át, a fenti témával kapcsolatban, mik azok, amik elgondolkodtatnak, milyen kérdéseitek merülnek fel, vannak-e olyan cikkek, tanulmányok, hírek, melyek szembe jöttek veled és megosztanád, a saját tapasztalataidat, milyen helyzetek okoztak nehézségeket, vannak-e bevált praktikáid, melyeket megosztanál a többiekkel. 

 

A „kétpercesek", azok a gondolatok, ötletek, melyek előrevisznek, közös gondolkodást eredményeznek és hozzájárulnak a csoport fejlődéséhez.

 

A részvétel változatlanul ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Helyszíne: CSAKPONT - Kamaraház, Eger, Hadnagy utca 6. (6-os kapucsengő)

Időpont: 2020. szeptember 16. Érkezés, regisztráció 8,15-ig.

Időtartam: 8,30-10,00

 

Regisztráció: IDE KATTINTVA

 

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu

*A programot ingyenesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „Nők a munka világában, Heves megyében (EFOP-1.2.9-17-2017-00046) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.