Önbizalom-erősítő workshop női vállalkozóknak

Dátum: 
07.31 szerda 08:30 to 11:00
Helyszín: 
Család és KarrierPONT (Eger, Hadnagy utca 6.)

„Hogy vagyok most? Hogy lehetek jobban?” Úgy érzed, nem vagy elég jó? Gyakran érzed rosszul magad bőrödben? Sokszor vagy elégedetlen magaddal? Tartasz attól, hogy mit gondolnak rólad mások? Sokszor halljuk, hogy akkor tudunk jól viszonyulni másokhoz, ha önmagunkkal is rendben vagyunk. Ez pedig úgy érhető el, ha ismerjük saját működésünket, belső folyamatainkat, reakcióink valós okát. Az „Üzleti reggeli, avagy networking nő vállalkozóknak” rendezvény keretében a nyár folyamán egy ki önfejlesztés indult el, melynek keretében most egy önbizalom erősítő workshopra invitáljuk a hölgyeket. 

 

Időpont: 2019. július 31. 8:30 -11:00
Helyszín: Család és KarrierPONT (3300 Eger, Hadnagy utca 6. 6-os kapucsengő)

 

Úgy érzed, nem vagy elég jó? Gyakran érzed rosszul magad bőrödben? Sokszor vagy elégedetlen magaddal? Tartasz attól, hogy mit gondolnak rólad mások? Sokszor halljuk, hogy akkor tudunk jól viszonyulni másokhoz, ha önmagunkkal is rendben vagyunk. Ez pedig úgy érhető el, ha ismerjük saját működésünket, belső folyamatainkat, reakcióink valós okát.

A workshop célja, hogy a résztvevők jobban megismerjék önmagukat, felismerjék értékeiket, megértsék saját és mások viselkedését, és erőt merítsenek sikereikből, jó tulajdonságaikból, és elinduljanak a fejlődés útján. A tréning során lehetőség nyílik, hogy magunkkal foglalkozzunk, tegyünk lelki jóllétünkért.

 

Kinek ajánljuk?
•    Azoknak a nőknek, akik úgy érzik, nem elég határozottak.
•    Azoknak a nőknek, akik szeretnének magabiztosabbá válni.
•    Azoknak a nőknek, akik szeretnék jobban érezni magukat a bőrükben.

 

Amit a worshop ad:
•    lehetőséget arra, hogy magunkba tekintsünk
•    önismeret mélyítését
•    értékeink, sikereink tudatosítását

 

Akik a tréninget tartják: 
•    Az IFKA Kft. SZERVEZETFEJLESZTÉSI CSOPORTJÁNAK trénerei és szervezetfejlesztői, akik közel 150 hazai vállalkozásnak segítettek már:
•    vezetőik és munkavállalóik képzésében
•    a résztvevőkkel együtt a gyakorlatban is jól hasznosítható új válaszokat és eljárásokat kidolgozni

 

Részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  Regisztráció: IDE KATTINTVA

 

A reggelit továbbra is mi visszük! 

Ezúttal is arra kérünk benneteket, hogy az „inspirációs” kétperceseket ne feledjétek, gondoljátok át, járjatok nyitott szemmel-füllel, fontos, hogy mindenki hozzájáruljon a csoport fejlődéséhez. Ha részt vettel előző tréningünkön várjuk a rövid beszámolódat a fejlődésedről. 

 

A workshopot ingyenesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a  „Nők a munka világában Heves megyében” (EFOP-1.2.9-17-2017-00046)  című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.
 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu