Sanatmetal a leginnovatívabbak között- szavazzon Ön is!

2019.06.05.

A REGIOSTARS Európa-díjak a leginnovatívabb regionális projektekért. Az Európai Bizottság minden évben azokat az uniós támogatásból megvalósított projekteket jutalmazza vele, amelyek kiválóságot és új megközelítéseket képviselnek a regionális fejlesztés területén. A pályázó projektek kiemelt szerepet kapnak az európai szintű kommunikációs tevékenységekben, azzal a céllal, hogy ötletekkel szolgáljanak más régiók és projektvezetők számára.

 

2019-ben a REGIOSTARS-díj középpontjában az alábbi öt, az uniós regionális politika jövője szempontjából kulcsfontosságú terület áll:

  • a digitális transzformáció előmozdítása;
  • a zöld, kék és szürke infrastruktúrák összekapcsolása;
  • egyenlőtlenségek és szegénység elleni küzdelem;
  • az éghajlatváltozás hatásaival szemben reziliens városok építése;
  • egészségügyi szolgáltatások modernizálása.
  • A projektpályázatokat magas szintű tudományos szakemberek értékelik és választják ki közülük a nyerteseket.

 

Emellett a nagyközönség közönségdíjjal jutalmazza az egyik projektet, amelyet nyílt online szavazás keretében választanak ki.

Szavazzon Ön is a Sanatmetal Kft, re az alábbi linkre kattintva: https://ec.europa.eu/regional_policy/en/regio-stars-awards/2019/categ5

 

 

Személyre szabott orvosi implantátumok

Saját fejlesztésű implantátumok és sebészeti műszerek váll-, láb- és térdműtétek számára. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP - 2.2.1-15) keretében támogatást nyert a Versenyképességi és Kiválósági Program keretében. A projekt a Szegedi Tudományegyetem, a Sanatmetal Kft. hatékony együttműködésével valósult meg. (konzorcium vezető) és a dicomLAB Kft. A konzorcium valamennyi tagja nemzetközileg elismert. 
Időtartam : 2016.09.01 - 01/02/2019 
Ország (ok) : Magyarország 
Szervezet : Sanatmetal Kft. 
Alap : Európai Regionális Fejlesztési Alap