TEDx Conversation: XXI. századi generációs különbségek

Dátum: 
05.24 péntek 16:30
Helyszín: 
Labor Eger - kollektív ház (Érsek utca 9., Eger, 3300)

A TEDxDanubia Converstations programban évente négy témában szerveznek beszélgetéseket az ország különböző pontjain a programhoz csatlakozott önkéntesek - a TEDxDanubia Conversations nagykövetei. Ezt úgy képzeljétek el, hogy ugyanazon a napon, ugyanarról a témáról több, mint 30 csoport beszélget Magyarországon. Egerben a téma a generációs különbségek lesznek

 

Időpont: Május 24, péntek 16:30-
Helyszín: Labor Eger - kollektív ház (Érsek utca 9., Eger, 3300)
Téma: XXI. századi generációs különbségek - Kinek van igaza? Mit tanulhatunk a gyerekeinktől? - és még sok kérdés, amit TI hoztok.

 

Szeretnénk a kereteket tovább lazítani és az együttműködést erősíteni, ezért arra gondoltunk, hogy piknikezzünk a Labor udvarán, miközben beszélgetünk. Az eseményen egy kötetlen moderált beszélgetésre készülj, ahol egymással fogunk beszélgetni.

 

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött mivel, korlátozott a férőhelyek száma (max 18 fő): 

Regisztrálni IDE KATTINTVA lehet.

 

A jelentkező résztvevőket kérjük, hogy hozzanak egy kedvenc rágcsálnivalót édeset vagy sósat, mi adjuk a teát, kávét.

 

A TEDxDanubia Conversations fő missziója a hazai párbeszéd- és vitakultúra fejlesztése. Célunk, hogy a beszélgetések során fontos - közös jelenünk és jövőnk szempontjából megvitatásra érdemes - kérdésekben nyitott párbeszéd alakuljon ki a résztvevők között.

 

A TEDxDanubia Converstations programban évente négy témában szerveznek beszélgetéseket az ország különböző pontjain a programhoz csatlakozott önkéntesek - a TEDxDanubia Conversations nagykövetei. Ezt úgy képzeljétek el, hogy ugyanazon a napon, ugyanarról a témáról több, mint 30 csoport beszélget Magyarországon.

 

 

Az esemény főszervezője és moderátora Szendi Zsuzsa, aki egyben a TEDxEger | 2019 egyik szervezője is.
Tovább a TEDxDanubia Conversations Program oldalára:IDE KATTINTVA