Üzleti reggeli, avagy Networking Női vállalkozóknak

Dátum: 
02.19 szerda 08:30
Helyszín: 
Család és KarrierPONT (Eger, Hadnagy utca 6.)

Vállalkozást létrehozni nem könnyű dolog. Hatékonyan és profitot termelve működtetni ugyancsak nem az. És mindezek mellett mikor jut idő a családra? A CSAKPONT számára fontos, hogy a Női vállalkozások is aktív tagjai legyenek a gazdasági élet körforgásának és mindent megtesz annak érdekében, hogy különféle eszközökkel támogassa a női lét-vállalkozás-család egyensúlyának kialakítását, megtartását. Ennek egyik eleme az Üzleti reggeli.

Biztosan sok nő számtalanszor hallottad már, hogy a legfontosabb üzletek a fehér abrosz mellett köttetnek. Na, ebből kiindulva a CSAKPONT arra gondolt, hogy vállalkozó nők számára létrehoz egy olyan platformot, ahol lehetőség nyílik arra, hogy tapasztalatot cseréljenek, ötleteljenek, egymást erősítsék és támogassák, mindezt havonta egy kellemes reggeli keretében!

 

Az év első üzleti reggelijén az időgazdálkodás volt a téma, amiről elég sok szó is esett, ugyanakkor egy kicsit csoportos coachingba hajlott a találkozó, ahol kérdések, elakadások merültek fel és egymást támogatva haladtunk előre a megkezdett utunkon. Úgy tűnt, hogy nagy az igény arra, hogy néha „csak” beszélgessünk és behozzunk olyan kérdéseket, melyek megoldásában szeretnénk segítséget kérni és kapni. 

 

A februári alkalommal ezért arra kérjük a jelentkezőket, hogy amennyiben van olyan kérdésük, nehézségük, örömük, bármi, amit megosztana a többiekkel, segítségre, támogatásra, meghallgatásra vágyik, hozza be és beszélgessünk, osszuk meg egymással a jó gyakorlatokat. Meg persze összegezzünk, mi volt jó az elmúlt időszakban, milyen értékeket kaptak a résztvevők a női vállalkozók közösségétől, mit tehetnénk másként, mire lenne igényetek és gondolkodjunk, ötleteljünk azon, hogyan tudnánk folytatni a jövőben az üzleti reggeliket. 

A szervezők várnak minden vállalkozó hölgyet nagy szeretettel!

 

Hozd magaddal a kérdéseidet, ötleteidet, kreativitásodat, jókedvedet, nőiségedet.

 

A reggeli változatlanul ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Helyszíne: CSAKPONT (Kamaraház, Eger, Hadnagy utca 6. 6-os kapucsengő) 
Időpont: 2020. február 19. szerda Érkezés, regisztráció 8,15-ig.
Időtartam: 8,30-10,00

 

Regisztráció: IDE KATTINTVA

 

Várunk mindenkit szeretettel!
 

A CSAKPONT számára fontos, hogy a Női vállalkozások is aktív tagjai legyenek a gazdasági élet körforgásának és mindent megtesz annak érdekében, hogy különféle eszközökkel támogassa a női lét-vállalkozás-család egyensúlyának kialakítását, megtartását. Ennek egyik eleme az Üzleti reggeli.

 

*A programot ingyenesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „Nők a munka világában, Heves megyében (EFOP-1.2.9-17-2017-00046) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.