Üzleti reggeli, avagy Networking Női vállalkozóknak

Dátum: 
01.20 szerda 08:30
Helyszín: 
online rendezvény

Ismét elkezdődött egy új esztendő, előttünk áll még majd’ 365 nap, hogy megvalósítsuk álmainkat, céljainkat, kiteljesítsük önmagunkat. Olyan egyszerűen hangzik, mégis elgondolkodtatott, vajon mennyire egyszerű ezt megvalósítani? Különösen úgy, hogy a covid helyzet még mindig tart és a tervezhetőséget is felülírja. 

 

Ki, hogyan tervez általában és a jelen helyzetben? Készítetek-e egyáltalán éves tervet, legyen akár gazdasági, pénzügyi, életviteli terv? Aki készít, hogyan teszi? Írásban, csak fejben? Van-e előző éves tervetek, mellyel összevetitek a jövőbeni terveket, vagy minden évben egymástól függetlenül készülnek új akciótervek? 

Ki hogyan motiválja önmagát a céljai, tervei megvalósításában? Mit tesztek, ha csökken, elfogy, vagy akár mínuszba hajlik a motivációs inga? Haladtok-e tovább a már megkezdett utatokon, vagy egészen másfelé indultok el ebben az évben?

 

Rengeteg kérdés és biztos vagyok benne, hogy a vállalkozói klub színes egyéniségei mind-mind különféleképpen oldjátok meg és adtok válaszokat a fenti kérdésekre. 

Ezúttal egy olyan beszélgetésre hívlak benneteket, ahol nincsen témafelelős, illetve mindannyian azok leszünk, osszuk meg egymással megoldási stratégiáinkat, ötleteljünk, tervezzünk, cseréljünk tapasztalatok közösen.

A szigorítások miatt a januári beszélgetésünk ismételten az online térben zajlik, hívunk és várunk szeretettel, ezúttal azonban nem két percre, hanem bármennyire, sokra. Készüljetek, gondoljátok át, milyen megküzdési stratégiáitok, eszközeitek vannak az előttünk álló év sikerességéhez.

Arra kérünk hogy gondold át, a fenti témával kapcsolatban, mik azok, amik elgondolkodtatnak, milyen kérdéseitek merülnek fel, vannak-e olyan cikkek, tanulmányok, hírek, melyek szembe jöttek veled és megosztanád, a saját tapasztalataidat, milyen helyzetek okoztak nehézségeket, vannak-e bevált praktikáid, melyeket megosztanál a többiekkel.  

 

A részvétel változatlanul ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2021. január 20. 8,30-10,00
Helyszín: Google meet

A regisztráció során kérünk, hogy gmail-es e-mail címet adj meg. Az e-mail címedre 2021. január 20-án reggel 8 órakor fogod megkapni a csatlakozási linket. 

Regisztráció: IDE KATTINTVA

 

*A programot ingyenesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „Nők a munka világában, Heves megyében (EFOP-1.2.9-17-2017-00046) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu