Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozóknak

Dátum: 
09.12 szerda 08:30 to 10:00
Helyszín: 
Család és KarrierPONT (Eger, Hadnagy utca 6.)

Már negyedik alkalommal találkoznak a női üzleti klub tagjai, hogy együttes erőve, kapcsolatok révén segítsék egymást az üzleti élet és a család egyensúlyának megtalálásában. Az első alkalom az ismerkedéssel telt, majd mindenki a vállalkozásának nehézségeiről beszélt, a harmadik találkozás pedig a könyvelőkkel folytatott folyamatos kommunkációt szorgalmazta. A mostani rendezvény a célok megfogalmazására helyezi a hangsúlyt.  

 

Bár naptár szerint szeptember van, mégis az ősz kezdete kicsit új év kezdet is a nyári leállások, pihenések és nyaralások után. 

Kezdjük mi is munkával közösen az új időszakot az üzleti reggelivel!

 

Ahogyan már az elmúlt alkalmakkor is beszéltünk róla, fontos, hogy mindenkinek legyen időről időre kitűzött, megfogalmazott és elérendő célja, azonban az út a célig nem mindig egyértelmű. Segítsünk egymásnak az első lépések megtételében, majd örüljünk együtt a célok elérésének!

 

Arra kérünk most mindenkit, aki részt kíván venni a következő reggelin, hogy fogalmazza meg magában azt a rövid távú célt, melyet megoszt a többiekkel, nézzük meg közösen az ahhoz vezető utat és segítsük egymást tapasztalatokkal, tanácsokkal az első lépések megtételében. 

 

Annak is nagyon örülünk, ha valakinek kérdése akad, melyet kerülget egy ideje és egyedül nem tudja megválaszolni! Dobd be a közösbe, biztosan akad közöttünk olyan, aki már megélt hasonló helyzetet és személyes útját elmesélve segít neked a továbblépésben.

 

Felmerült bennünk egy Női vállalkozói Klubkártya létrehozása is, melynek akkor lesz létjogosultsága, ha közösen meg tudjuk tölteni tartalommal. Ez is fontos témája a következő találkozónknak.

 

Téma tehát akad, ezért hívunk és várunk szeretettel a következő klubra!

 

Helyszín: Család és KarrierPONT - Eger, Hadnagy u. 6. (6-os kapucsengő) 
Időpontja: 2018. szeptember 12. szerda, 8:30-10:00

 

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ

A reggelit visszük! ;)

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu

Kelemen Judit

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Projekt tanácsadó
Cím: 
3300 Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+36 70/932-3576
E-mail cím: 
judit.kelemen@hkik.hu
kelemen.judit@mkik.hu