Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozóknak

Dátum: 
11.23 szerda 08:30 to 10:00
Helyszín: 
Kamaraház (3300 Eger, Hadnagy utca 6. )

Vannak vállalkozások, melyek fontosnak tartják, hogy támogassanak egy olyan kezdeményezést, mely társadalmilag hasznos célokat szolgál. Elköteleződés egy ügy mellett. Emellett a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) egy vállalatvezetési modell, amelyben a vállalkozások az üzleti eredmény mellett ugyanolyan súllyal veszik figyelembe a társadalomra és a környezetre gyakorolt hatásukat is. A novemberi női üzleti reggeli témája a társadalmi szerepvállalás lesz. 

 

Ilyen ügy lehet a zöld gondolkodás, egészségügyi-, kulturális-, sport vagy oktatási program, közösségi összefogás, egy non-profit szervezet vagy szociálisan rászorulók támogatása, adományozás, szemléletformálás vagy egy véradás, ételosztás, vagy kutyasétáltatás mind-mind olyan cselekedet, ami valódi társadalmi értéket teremt.

Bár a felelősségvállalás önkéntes, ha jobban belegondolunk, van olyan helyzet, amikor a felelősség alól nem lehet olyan egyszerűen kibújni. A CSR egyes vállalatoknak egy marketing fogás, míg másoknak fontosabb, mint a profit. Te hogyan tekintesz rá?
Gyere el, és oszd meg velünk, hogy a te vállalkozásodnak van-e társadalmi felelősségvállalása? Neked miért fontos, hogy egy ügy mögé állj? Mit gondolsz, van-e valódi tartalom a nagyvállalatok CSR tevékenysége mögött? Csalódtál már támogatott szervezetben? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

 

Arra kérünk tehát, hogy készülj fel a témával kapcsolatos kérdéseiddel, ahol is minden résztvevő 2 percben elmondja a tapasztalatait, kérdéseit, kétségeit, nehézségeit, meglátásait az aktuális témával kapcsolatban.

 

    Időpont: 2022. 11. 23. szerda 8:30 - 10:00
    Helyszín: KAMARAHÁZ, Eger, Hadnagy utca 6. (6-os kapucsengő) földszinten jobbra.  

Az épület előtt, a Hadnagy utcában ingyenes a parkoló, vagy mellette az Ady Endre utcai buszparkoló is ingyenes. 

 

Regisztráció:  IDE KATTINTVA

 

Hívunk és várunk szeretettel a soron következő üzleti reggelire!

Kata és Judit

 

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu