Üdvözöljük a

Február 28-ig érvényes a régebbi EGER kártya | HKIK

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2017 December >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
1112131415
16
17
18192021222324
25262728293031

Február 28-ig érvényes a régebbi EGER kártya

Szerző: Pappné Ambrus Katalin | 2017. február 17.

Eger Önkormányzata 2017. január 1-től új városkártyát bocsát ki. Az új kártya - a korábbitól eltérően - a kiállítás napjától számított 2 évig érvényes, míg a régebbi városkártyákat legkésőbb 2017 február 28-ig használhatják a kártyabirtokosok az elfogadóhelyeken.

Egerben a városkártya program 3 éve kezdődött el. Eger város, mint üzemeltető bocsátja ki a kártyákat, és lehetőséget biztosít a városban lévő valamennyi szolgáltatónak és kereskedőnek a programhoz való kapcsolódáshoz. Ezzel egy olyan speciális hűségkártya programot, „loyalty” rendszert alakít ki, amelyben a kártyabirtokosok egyszerre több szolgáltatónál és kereskedőnél jogosultak kedvezmények igénybevételére. A lakosok komfortérzete növekszik, mert bővül a város kényelmi szolgáltatással, ami számukra megtakarítást biztosít, erősíti a közösséget és a kapcsolatot az önkormányzattal. Az önkormányzat számára ez egy sokkal közvetlenebb és jobban mérhető kapcsolatot biztosít a városlakók felé. 

 

A városkártya használója előnyt élvezhet kiállítások, koncertek, sport-, színházi és egyéb rendezvények látogatása során, kedvezményesen léphet be (igaz, csak meghatározott napokon és/vagy időintervallumban) az egri Termálfürdőbe, a Török Fürdőbe és a Bitskey Aladár Uszodába, valamint számos egri intézmény és helyi vállalkozás pl. étterem, borászat, ruházati bolt biztosít 5, 10, 30, vagy akár 50%-os kedvezményt bizonyos termékek/szolgáltatások árából. A teljes elfogadó helyek listáját a http://varoskartya.eger.hu/places/index oldalon tekinthetik meg.

 

Főbb adatok a városkártyáról:

 

- Jelenleg a 6888-as sorszámú kártyánál tartanak, nemsokára elérik a 7000-et.

- A jelenleg aktív elfogadóhelyek száma: 190

 

 

A régi városkártya megújításánál nem kell újra megadni az adatokat, így az igénylés nagyon gyors. Továbbra is él, hogy az Eger városkártya által nyújtott sokrétű kedvezmény igénybevételére a kártyabirtokossal közös háztartásban élő, 6 éven aluli gyermek is jogosult.

 

 

Ki igényelheti/használhatja az Eger városkártyát?

 

- Egri állandó lakcímmel rendelkező, 6. életévét betöltött személy
- Eger Önkormányzata által fenntartott intézmény-, vagy az Önkormányzat többségi tulajdonában lévő gazdasági társaság munkatársa, illetve a Polgármesteri Hivatal dolgozója
- Egri felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatója

 

 

Elfogadó partnerként való csatlakozási lehetőség

 

- A http://varoskartya.eger.hu Elfogadó partner/Online regisztráció menüpont alatt töltse ki az „Elfogadó partner regisztráció” űrlapot. (A regisztráció után azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt, melyben részletes tájékoztatást kap a további teendőkről.)

- Vállalkozása képviseletében Önnek szerződést kell kötnie Eger Önkormányzatával.

 

További részletek a városkártya honlapján, illetve Facebook-oldalán.

 

Az Egri városkártya elfogadópartnereinek közel 50%-a megtalálható a HKIK által üzemeltetett okosfuzet.hu Heves megyei szolgáltatókat tartalmazó honlapon is.