Üdvözöljük a

Két gyöngyösi cég nyerhette el újra a Korrekt Partner Védjegyi címet | HKIK

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
121314151617
18
19202122232425
262728    

Két gyöngyösi cég nyerhette el újra a Korrekt Partner Védjegyi címet

Szerző: Nagyné Telek Brigitta | 2018. február 13.

A pályázat célja egy pozitív értékeket magában hordozó határon átnyúló „KORREKT PARTNER” elismerő védjegy használata és megismertetése a fogyasztókkal, mely a tisztességes kereskedelmi és szolgáltatói magatartás garanciáját jelenti.

Balázs Szerszámház és Szerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1987-ben alakult Gyöngyössolymoson, mint egyéni vállalkozás. 2001 novemberében, egy szervezeti átalakítást követően jött létre a Balázs Szerszámház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Fő tevékenységük: ipari elektromos szerszámok és építőipari gépek forgalmazása, kölcsönzése és javítása.

Forgalmazott termékeikre ingyenes szaktanácsadást, érintésvédelmi felülvizsgálatot adnak, melyet nagy odafigyeléssel végeznek, az esetleges balesetek elkerülése érdekében. Ügyfeleik gépeinek átvizsgálását szakértő kollégák több éves tapasztalattal végzik. Több mint 25 év múlt tapasztalatával, cégük ingyenes szaktanácsadással áll rendelkezésére, telefonon, e-mailben vagy a helyszínen.

 

A Gyöngyplast Kft. 1993-ban alakult egyszemélyes társaságként.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal kínálnak kiváló minőségű, márkás/neves bel- és kültéri díszléceket, stukkókat, rozettákat, mennyezetburkolókat, tapétákat és bordűröket.

Szaküzleteikben nyugateurópa legnagyobb gyártóinak teljes választékát kínálják egyszerűtől a luxusig! Több száz tapéta áll rendelkezésére, ami azonnal is elvihető. Érdemes rendszeresen is betérni az üzletbe, hiszen akcióik során, számos termékük kedvezményesen is megvásárolható.

A cég alapelve, hogy a korrekt üzleti magatartással folytatott kereskedelmi tevékenységünk a vevők kölcsönös megelégedését, gyarapodását kell szolgálnia.