Üdvözöljük a

HKIK

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2017 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
29
30

Lengyel idegenforgalmi referens a HKIK-nál

2017. április 11.

Újabb palettával bővült a HKIK turisztikai vállalkozások részére nyújtott szolgáltatási palettája. 2017. április 1-tól Rittenbacher Ödön képviseli a Heves megyei idegenforgalomban érdekelt vállalkozások lengyel idegenforgalmi piacon.

Az Unicornis a legnépszerűbb szálláshely

2017. január 31.
Juhász Sándor, Opra-Bódi Sándor
Juhász Sándor, Opra-Bódi Sándor

2016 év végén zárult a Szállás.hu portál szavazása, ahol a több hónapon át tartó népszerűségi versenyben, az ország egy-három csillagos szállodái között a Hotel Unicornis nyert. Az Eger belvárosában található patináns szállodát két erdélyi fiatalamber vezeti Opra-Bódi Sándor és Juhász Sándor.

Bemutatkozik a Goodness Health & Beauty Kft.

2016. március 21.
Orosz Krisztina
Orosz Krisztina

Cégünk, a Goodness Health & Beauty Kft. kiterjedt nemzetközi üzleti kapcsolatokkal, 20 évnyi egészségügyre specializálódott hazai, valamint nemzetközi szakmai tapasztalattal és szakemberekkel rendelkező, egészségügyi (orvosi) és gyógyturizmusra szakosodott magyar üzlet-és kereskedelemfejlesztési vállalat.

Lehet olcsóbb is a háttérzene

2015. december 15.

Van megoldás arra az esetre, ha túlzónak tartja az Artisjus Egyesület által kiszámlázott háttérzenéért fizetendő havi, negyedéves díjaikat!

Krakkóban mutatkozott be Észak-Magyarország egészségturizmusa

2015. október 15.
Dr. Nagy Katalin, Dr. Suskó Mihály, Dr. Nagy Szilvia
Dr. Nagy Katalin, Dr. Suskó Mihály, Dr. Nagy Szilvia

A térségünkben működő gyógykórházak és gyógyszállodák képviselői mutatkozhattak be október 8-án Krakkóban a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által megszervezett partnertalálkozón. A közel 40 gyógyításban és egészségturisztikában érdekelt szakember előadásokon keresztül megismerkedhetett a lengyel társadalombiztosítási rendszerrel, bemutatkozhatott helyi orvosok előtt és személyes tárgyalásokat folytathatott az érdekeltekkel.

Bizonyítottan gyógyító erejűek vizeink

2015. július 24.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködve az Észak-magyarországi Gyógyturisztikai Egyesülettel elkészítette térségünk gyógvizeinek orvosi hatástanulmányát, melyet a nagyközönség és a szakmai szereplők részére katalógus formájában jelntetett meg angol és magyar nyelven.

Olimpia 2024: A vidéki városok nélkül nem lehet olimpiát rendezni

2015. június 10.
Fülöp Gábor. Angyal Enikő, Bihall Tamás, Fekete Miklós
Fülöp Gábor. Angyal Enikő, Bihall Tamás, Fekete Miklós

Rendezzen-e Magyarország olimpiát? Ezen kérdést körüljárva rendeztek szakmai konferenciát a napokban Miskolcon, melyen a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára is részt vett. Az országos programsorozat részeként elhangzott, Miskolc is részese lehet azon vidéki városoknak, melyek potenciális helyszínként szerepelnek az olimpiai pályázatban.

Kedvezményeket kínálnak a fürdők a Víz Világnapján

2017. március 22.
Heves Megyei Vízmű igazgatóságának tagjai
Heves Megyei Vízmű igazgatóságának tagjai

AZ ENSZ 1993-ban március 22-ét jelölte ki a Víz Világnapja dátumaként, melynek célja, hogy gondolkodásunk középpontjába kerüljön ez a természeti kincs. E jeles nap minden évben más és más nézőpontból hívja fel figyelmünket a víz alapvető szerepére. A2017-es év mottója: „Szennyvizek? Tiszta vizet!”

Még több vendég, még több vendégéjszaka

2016. május 25.
Szántó László, Tóthné Bánszki Zsuzsa, Molnár Anita, Fülöp Gábor
Szántó László, Tóthné Bánszki Zsuzsa, Molnár Anita, Fülöp Gábor

Sokan jöjjenek, sokáig maradjanak, és sok pénzt költsenek - ez lenne a legfőbb cél, amiért a térség turisztikai szakemberei dolgoznak. A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Észak-magyarországi Gyógyturisztikai Klaszter május végén megrendezett regionális szezonnyitó rendezvényen nagy hangsúlyt kaptak a gyógyturizmusban rejlő lehetőségek. 

Lengyel orvosok látogattak régiónkba

2016. február 15.
A lengyel orvos csoport, háttérben a Hotel Galya épülete
A lengyel orvos csoport, háttérben a Hotel Galya épülete

 A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a globális és hazai egészségügyi turizmusban, és ehhez kapcsolódóan az Észak-magyarországi régió gyógyturisztikai szolgáltatásaiban rejlő lehetőségeket felismerve céljául tűzte ki a térségben fellelhető szolgáltatók felkészítését és piaci megjelenésének a támogatását, külpiacra történő pozicionálását. 

"Kína kész "állapot

2015. október 22.
Magyar stand Csengduban
Magyar stand Csengduban

A világban ma már Kína egyre befolyásosabb szerepet játszik minden területen. Igaz ez az iparra, innovációra, energetikára, turisztikára. Óriási mértékű urbanizációs folyamat zajlik az országban, a sokmilliós lakosú városok sorra szaporodnak. 

A strand nevére várnak javaslatokat Gyöngyösön

2015. október 14.
Gyöngyösi Uszoda- és Termálstrand
Gyöngyösi Uszoda- és Termálstrand

Javaslatokat várnak a Gyöngyösi Uszoda- és Termálstrand elnevezésére.

Javaslatot bárki megfogalmazhat magánszemélyként, egyesület vagy civil szervezet képviselőjeként. A javaslatokhoz minden esetben kérnek indoklást, lehetőség szerint életrajzot csatolni. A javaslatok alapján a strand elnevezéséről Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete hoz döntést.

A javaslatokat 2015. október 31-ig várják a hivatal@hivatal.gyongyos.hu email-címre.

Versenyelőnyt jelentenek gyógyvizeink

2015. június 19.
Majnár Márta, File Sándor
Majnár Márta, File Sándor

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft. a közelmúltban jelentette meg lengyel nyelvű gyógyturisztikai-, valamint angol, német és lengyel nyelvű Egert bemutató idegenforgalmi kiadványait, melyek bemutatására a héten került sor Egerben, a kamara székházában.

Elkészült a Nemzeti Turizmusfejlesztési Koncepció

2013. november 26.

A 2014-2024 közötti időszakra határozza meg Magyarország egész területét lefedő a turizmus, mint gazdasági ágazat fő fejlesztési irányát. A koncepció jövőképe szerint 2024-ben Magyarország az egészségturizmus több területén Európa legnépszerűbb desztinációja kell, hogy legyen.