Üdvözöljük a

Az Unicornis a legnépszerűbb szálláshely | HKIK

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2017 December >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
1112131415
16
17
18192021222324
25262728293031

Az Unicornis a legnépszerűbb szálláshely

Szerző: Nagy Kata | 2017. január 31.

2016 év végén zárult a Szállás.hu portál szavazása, ahol a több hónapon át tartó népszerűségi versenyben, az ország egy-három csillagos szállodái között a Hotel Unicornis nyert. Az Eger belvárosában található patináns szállodát két erdélyi fiatalamber vezeti Opra-Bódi Sándor és Juhász Sándor.

HKIK: Nem ez az első elismerés, amit kapott a szálloda, hisz több oklevél is lóg már a falatokon. Minek köszönhető a siker?

 

Juhász Sándor: Több, mint 1700 elégedett vendég gondolta úgy, hogy leadja a voksát a www.szallas.hu portalon a Hotel Unicornisra. Köszönhető ez a vendégszeretetünknek, a rugalmasságunknak, a konyhánknak és a szálloda belvárosi elhelyezkedésének. A népszerűséghez hozzájárult természetesen a tudatos marketing is, viszont a vendégek elégedettsége kizárólag a hozzáállásunknak köszönhető.

A Bónusz Brigád kiváló partner díját is elnyertük tavaly, itt a vendégek elégedettsége mellett a forgalmat is figyelembe vették. A szállasvadász.hu és az ittjartam.hu üzemeltetőitől is kaptunk már okleveleket, illetve az Eger városi elismerések közül kiemelhetjük a Virágos Egerért bronzfokozatát. Igyekszünk nem csak a szállóvendégeknek, de a város lakóinak is kedvére tenni.

 

HKIK: Az Unicornis 5 évig állt üresen, most viszont virágzik. Hogyan sikerült ilyen gyorsan sikerre vinni?

 

JS: 2014 augusztusában vettük bérbe a szállodát, rövid renoválást követően szeptemberben már telt házzal üzemeltünk. A felszerelések beszerzésén túl nagy hangsúlyt fektettünk a személyzet kiválasztására. Felismertük azt, hogy hiába jó egy étel, és puha egy párna, ha a kiszolgálás nem megfelelő. Nagyon sok a visszatérő, elégedett vendégünk. Sokat költünk marketingre, kuponozunk, így folyton megtöltjük a szállodát. Felismertük, hogy az a legdrágább szoba, ami üres.
Az Unicornis nem csak egy szálloda, hanem étterem is egyben. Így a helyi lakosságot is meg tudjuk szólítani. Ez az egyetlen egri étterem, ami svédasztalos rendszerben korlátlan étel-ital fogyasztással kínál étkezési lehetőséget. Éttermünk alkalmas családi vagy céges rendezvények, ballagás, esküvő megrendezésére is. Háziasan főzünk, a magyaros ételek mellett belecsempésszük Erdély ízeit is.

 

HKIK: A hotelt üzemeltető Székely-Sas Kft.-nek két Erdélyből érkezett ügyvezetője van. Hogyan jutottatok el Egerbe?

 

JS: 2007 márciusában nyaraltunk két hétig Mezőkövesden. Ekkor született meg az elhatározás. Először Bogácson kezdtünk egy három asztalos büfével. Majd az év végén Egerben próbáltunk szerencsét egy büfével. Innentől kezdve folyamatosan növekedtünk éttermet, drink bart, majd panziót béreltünk, üzemeltettünk. Az évek folyamán kaptunk hideget és meleget, megfizettük a tanulópénzt és sok-sok tapasztalatot is gyűjtöttünk. Jelenleg a Hotel Unicornis és a Hotel Rubinia működtetése teszi ki minden időnket.

 

HKIK: Mik a további tervek?

 

JS: Jelenleg 38 modern berendezéssel ellátott szobánk, maximum 80 vendég fogadására alkalmas. Terveink között szerepel az épület bővítése újabb emelettel, valamint a wellness részleg felújítása úszómedencével. Az épületberuházások mellett igyekszünk minél nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy részt vegyünk Eger és a megye életében, és egy meghatározó szállodája legyünk a térségnek, ahová mindig örömmel látogatnak vissza a turisták.

 

Hotel Unicornis***:
Eger, Dr. Hibay Károly u. 2, 3300
Telefonszám: (70) 634 2929
www. hotelunicornis.hu
info@hotelunicornis.hu

 

Juhász Sándor, Pataki Zita, Szádeczky Kornélia, Opra-Bódi Sándor
Juhász Sándor, Pataki Zita, Szádeczky Kornélia, Opra-Bódi Sándor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További Heves megyei vonatkozások:


Az Év Szállása cím nyertese 2016-ban a Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza **** +superior lett, amely 2 évvel ezelőtt a 4-5 csillagos hotelek kategóriában már kivívta a szakmai zsűri elismerését. „Az Év Szállása cím birtokosa kiváló vendégértékelésekkel büszkélkedhet, mely bizonyítékként szolgál arra, hogy a természeti adottságok és az újszerű építészeti megoldások mellett a sikerben meghatározó szerepe van a barátságos, kifogástalan szolgáltatást nyújtó személyzetnek” – ismertette az eredményeket Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója.

 

A verseny történetében először adták át az ifj. Papp Imre-emlékdíjat, mely a turizmus területén kiemelkedő szakmai munkásságot ismeri el. A díj nyertese Szádeczky Kornélia, az Eger és Térsége TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment) elnöke, illetve az EGERERDŐ Zrt. közjóléti és turisztikai előadója lett. Nevéhez fűződik a Gyógyvizek Völgye nevű kezdeményezés kidolgozása és megvalósítása, melynek révén 100 ezer vendégéjszakával gyarapodott Eger és térsége.

 

Különdíjak:
 Szakmai díjak (szakmai zsűri döntése alapján):


4-5 csillagos szálloda (nagy befogadóképesség)
2. hely: Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior


4-5 csillagos szálloda (közepes és kisebb befogadóképesség)
3. hely: Imola Hotel Platán Eger ****+superior

 

1-3 csillagos szálloda
1. hely: Erzsébet Park Hotel Parádfürdő ***

 

Népszerűségi díjak (szavazatok száma alapján):

1-3 csillagos hotelek
1. hely: Hotel Unicornis Eger ***+superior


Minőségi díjak (vendégértékelések alapján):
4-5 csillagos hotelek
1. hely: Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior