Üdvözöljük a

OSZTV, SZKTV 2018 heti versenybeosztása és fontos tudnivalói | HKIK

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Január >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
2223
24
25262728
293031    

OSZTV, SZKTV 2018 heti versenybeosztása és fontos tudnivalói

Szerző: Nagy Kata | 2017. december 29.

A 2018. évi Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SzKTV), illetve Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSzTV) elődöntőinek lebonyolítására Heves megyében a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) szervezésében 2018. január 8- 23. között 25 szakmában és 3 helyszínen - Eger, Gyöngyös, Hatvan - kerül sor.

Kérjük, hogy a versenyzők az elődöntők megkezdése előtt, legalább 15-30 perccel korábban érkezzenek meg a kijelölt helyszínre a versenyre történő regisztráció megtételéhez!

 

 

Az elődöntőkre hozzák magukkal: személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat, diákigazolványukat, valamint a feladatmegoldáshoz szükséges eszközöket: kékszínű tintával fogó toll, számológép, egyes szakmákban grafit és színes ceruza, vonalzó, körző, radír.
(A hosszabb versenyidőknél: szendvicset, üdítőt- mert a kamarában nincs büfé)

 

A versenyszabályzat és a szakmánkénti általános tájékoztató tartalmazza a vizsga általános szabályait, illetve az egyes szakmákhoz tartozó fontos tudnivalókat, mely előzetesen megküldésre került az iskolák részére. Letölthető a www.szakmasztar.hu weboldalról.

 

 

 

 

 

 

Részletes útbaigazítás az egri helyszínre érkezőknek:

 

 

Autóbusszal érkezők részére:
- Akik vidékről, Kerecsend irányából érkeznek az elődöntőre, és a helyközi járatuknak van hivatalos megállója a KMKK Zrt. Egri Területi Igazgatósága (Mátyás k. út 134.) szemben, azok leszállhatnak ebben a megállóban. Ezután a Penny Market mellett található Szövetkezet utcán kell végigjönniük (kb.5 perc séta, lásd a mellékelt térképet), majd az utca végén jobbra fordulva rátérni a Faiskola utcára, melynek a végén található a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamra épülete (a Volkswagen autószalonnal szemben).

 

- Akik vidékről a központi autóbusz-állomásra (Eger, Barkóczy u.) érkeznek meg Egerbe, azok az Autóbusz-állomás nevű helyi járati buszmegállóból indulva (megálló a központi autóbusz-állomással szemben, az EKF Gyakorlóiskola előtt található) tudják megközelíteni a kamarát az alábbiak szerint:

- 12 Y jelű autóbusszal közvetlenül elérhető a kamara épülete, a HM-i Kamara nevű megállóban kell leszállni, azonban ez a járat jóval ritkábban jár, mint a fentebb ismertetettek. A 2017. december 10-től érvényes menetrend szerint a Barkóczy utcai megállótól (központi autóbusz-állomás) a kamara felé 9:27-kor indul közvetlen buszjárat, mely kb. 9:45-re ér a kamarához. Az aktuális menetrendről a www.kmkk.hu weboldalon lehet tájékozódni.)


- 11, 12, 14, 14A jelű autóbuszok (aktuális menetrend megtalálható a www.kmkk.hu weboldalon) valamelyikével a KMKK Zrt. Egri Területi Igazgatósága (Mátyás k. út 134., „Volán Telep”) kell utazni. Innen a szemben lévő Szövetkezet utcán (a Penny Market mellett, lásd a mellékelt térképet) kell végigjönni (kb.5 perc séta), majd az utca végén jobbra fordulva rátérni a Faiskola utcára, melynek a végén található a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamra épülete (a Volkswagen autószalonnal szemben).


Vonattal érkező versenyzők részére:
Az egri vasútállomásra érkező versenyzők a Spar áruházzal szemben található Széna tér nevű helyi járati buszmegállóban tudnak felszállni a fent említett buszjáratok valamelyikére.

 

Gépjárművel érkező versenyzők részére:
A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Egerben az Ipari Parkban található, a Faiskola utca és a Kőlyuk (K2) utca sarkán. A Kerecsend felől érkezőknek Egerbe érve a körforgalomban az első lehetőségnél kell kihajtani a Kőlyuk utcára, ahonnan kb. 400 méter megtétele után balra kell rákanyarodni a Faiskola utcára. A kamara épületének parkolója jobbra kanyarodva a Gyetvai József utcából (Ipartelepi köz) érhető el. A parkolás ingyenes.

 

 

A versenyhetek beosztása csatolmányként letölthető!

 

 

A gyöngyösi helyszínekkel kapcsolatban útbaigazítás és további információ: 
Tóth Gabriella: 37/600-075, 20/669-29-55, gabriella.toth@hkik.hu
A hatvani helyszínnel kapcsolatban útbaigazítás és további információ: 
Turiné Szanyi Kinga: 37/540-969, 20/494-66-95, kinga.szanyi@hkik.hu

 

Boldog új évet és sikeres felkészülést kívánunk minden versenyzőnek és felkészítő tanárának!

 

További infromáció:  Patvaros Krisztina HKIK Eger szakképzési adminisztrátor, szktv koordinátor
36/429-612/115 mellék, krisztina.patvaros@hkik.hu