Híreink

14 mester avatásával zárta az évet a HKIK

14 mester avatásával zárta az évet a HKIK

Ünnepélyes keretek között zajlott a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara mesteravatója 2023. december 1-én Hatvanban a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum Dísztermében. Az avató ünnepségen az idén autószerelő és kézápoló és körömkozmetikus szakmákban végzett 14 mestert avatták.

Közel 200 beszállítói tárgyalás a kamarában

Közel 200 beszállítói tárgyalás a kamarában

Kamarai Beszállítói Fórumot rendezett a HKIK november 30-án, ahol 8 nagyvállalat beszerzőivel – illetve egymással is – tárgyalhattak a jelenlévő KKV-k képviselői. Heves vármegye mellett sok más vármegyéből, sőt, még Szlovákiából is érkezett beszállítójelölt.

A Paksi Atomerőműbe szervezett látogatást a HKIK

A Paksi Atomerőműbe szervezett látogatást a HKIK

Közel 40 fős delegáció vett részt a paksi atomerőműbe szervezett tanulmányúton november 28-án. A fél napos szakmai program során részletesen megismerhették a résztvevők az energiatermelés folyamatát, az erőmű múltját, jelenét és jövőjét.

Küldi a MOHU az első számlákat

Küldi a MOHU az első számlákat

2023. október 20-án lezárult a harmadik negyedévet követő EPR adatszolgáltatási kötelezettség teljesítésének a határideje, melyre 2023. július – szeptember időszakban a gyártóknak az általuk belföldön elsőként forgalomba hozott körforgásos termékekről kellett adatot szolgáltatniuk.

Kiállítói és katalógusban való megjelenés gépgyártók és forgalmazók számára

Kiállítói és katalógusban való megjelenés gépgyártók és forgalmazók számára

Vidékfejlesztési Program második – jövő tavasszal induló – pályázati felhívásainak előkészítése és a beruházások szakmai támogatása érdekében élelmiszeripari gép-és technológiai kiállítást szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (a továbbiakban: NAK) a hazai gépgyártók és importőr forgalmazók bevonásával. A programba a TEÁOR 46.69 és 28.93 szakágazatokba tartozó vállalkozások is részt vehetnek.

266 800 Ft lett a minimálbér

266 800 Ft lett a minimálbér

A teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított alapbér kötelező legkisebb összege (minimálbér) a teljes munkaidő teljesítése esetén 2023. december 1-jétől havibér alkalmazása esetén 266 800 forint.

Megjelent a 2023. évi MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázat

Megjelent a 2023. évi MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázat

Az immár 32. alkalommal meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíj és az Innovációs Díjak célja, hogy elismerésben részesítse a hazai innováció legkiemelkedőbb eredményeit, egyben teret és lehetőséget biztosítson a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontoknak is megfelelő, innovatív termékek és technológiák megismerésére, mind a gazdasági élet szereplői, mind a társadalom számára.

RAW Multiplikátor rendezvény a Megyeházán

RAW Multiplikátor rendezvény a Megyeházán

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara megrendezte a RAW: A HATÉKONY HULLADÉKGAZDÁLKODÁS TUDATOSÍTÁSA (2021-1-PL01-KA220-VET-000025342) című ERASMUS+ projektje multiplikátor eseményét Egerben a Megyeházán 2023. november 14. 13:00-17:00 között.

Eseményeink

Tisza-tavi turisztikai szakmai fórum

2023. december 11.
A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Tisza-tó és környékének további fejlődése érdekében fontosnak tartja a térség turizmusában közvetlenül vagy közvetve érdekelt szereplők összefogását, az együttműködést és a partneri viszonyok kialakítását, a környező települések közötti kapcsolatépítés szerepét.

Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozóknak Dr. Almási Kittivel

2023. december 13.
2018. június 13. óta működik Heves vármegyében egy erős női vállalkozói közösség, mely minden hónap harmadik szerdáján találkozik, Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozóknak néven, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. Az idei évet egy villásreggelivel zárjuk, melynek meghívott vendége
dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, író, előadó.

Kamarai Beszállítói Fórum

2023. november 30. A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara idén ősszel is megrendezi a Kamarai Beszállítói Fórumot. Regisztráljon Ön is, ahol személyesen tárgyalhat
• beszállítói lehetőségekről nagyvállalatokkal,
• technológiai kooperációról, további együttműködésekről a többi beszállítóval.

Pályázatok

Trendition

Öltözködés határok nélkül

Open Doors

Nyitott kézműves műhelyek útja

Nők a munka világában

Heves vármegye

Erasmus + KA1 Mobilitási Projektek

Mobilitási pályázatok

Erasmus+ KA2 Stratégiai Partnerség

Karrier a szakképzésben