2022. június 30-án a HMSZC Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskolában az Erasmus+ „NYELVTANULÓ TANÁROK” 2019-1-HU01-KA101-060110 projekt keretén belül dissszeminációs programot szerveztek.

A programra meghívták a város több iskolájának, iskolájuk fenntartójának valamint a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának a képviselőit.

A rendezvényen a projektben résztvevő kollégák tartottak beszámolót arról, hogy milyen kurzusokon vettek részt, és hogy hogyan hasznosítják az ott tanultakat a mindennapi munkájuk során. A programban részt vevő egyik kolléga a rendezvény időpontjában töltötte utolsó napját az ausztriai kurzuson, vele is online kapcsolatba léptek, és videóhíváson keresztül osztotta meg tapasztalatait a rendezvény résztvevőivel. A programra külön bemutatóval készültek,, vendégül látták a kollégákat.

A rendezvény után lehetőség volt a résztvevő kollégákkal egy kötetlen beszélgetésre egy kis pogácsa és üdítő mellett, ahol elmondták, hogy nagyon hasznosnak tartották a rendezvénynt.