Állásbörzével egybekötött karriernapot szervez a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusa, melyre várja a vállalkozások jelentkezését.

 

Helyszín: 3200 Gyöngyös, Mátrai út 36.

Időpont: 2023. május 16. (kedd) 10:00-14:00

A program szervezője három célt fogalmazott meg:

Szeretnének lehetőséget biztosítani hallgatóiknak arra, hogy szervezett körülmények között tájékozódhassanak a szakmai gyakorlatukkal kapcsolatos lehetőségekről, a térség munkaerőpiaci helyzetéről.

Szeretnék lehetővé tenni hallgatóiknknak, valamint a Gyöngyösön és a környező településeken élők számára, hogy álláskeresőként, vagy munkahelyváltáson gondolkodóként első kézből tájékozódhassanak a lehetőségekről.

Céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a helyben és a térségben működő cégek számára a bemutatkozásra, emellett segíthessenek gyakornokokat, valamint munkaerőt találni az általuk keresett pozíciókba.

Milyen módon lesz lehetőség megjelenni?

  • Előadóként (15 perces prezentációk)
  • Kiállítóként (az érdeklődők személyes kérdéseikkel felkereshetik a számukra szimpatikus cégeket, akár önéletrajzukat is benyújthatják)
  • A kiállítók részére 2 asztalos standot kínálnak 4 székkel és igény esetén áramforrást biztosítanak!

A programon történő részvétel INGYENES mind az előadók / kiállítók, mind az érdeklődők számára, azonban az előadók és a kiállítók számára bejelentkezéshez kötött!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésüket és szeretnének részt venni a Károly Róbert Campus Karriernap és Állásbörzéjén, kérem részvételi szándékukat legkésőbb 2023. május 9-ig jelezzék a burunkai.patricia@uni-mate.hu e-mail címre. (További információ: Kovácsné Burunkai E. Patrícia 30/911-7504)

A válaszlevélben kérjük, szíveskedjenek feltüntetni:

  • milyen formában szeretnének bemutatkozni (előadóként és/vagy kiállítóként), 
  • amennyiben előadást is szeretnének tartani: az előadó neve, beosztása/titulusa, az előadás címe,
  • áramforrást igényelnek-e.