Sváby András volt a vendége szerdán a Dél- Heves Vármegyei Vállalkozói fórumnak. A televíziós szakember saját tapasztalatai alapján elmesélte az érdeklődőknek, hogy milyen fontos egy vállalkozás életében, hogy csapatban hozzon meg döntéseket és mindig tanuljon a kudarcaiból, hiszen az marad legtovább a piacon, aki képes az alkalmazkodásra.

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara térségfejlesztési programja keretében hívta meg a Hevesi Járás vállalkozásait a 2023. október 8-ai fórumra, azzal a céllal, hogy olyan vállalkozói közösséget hozzon létre, melynek tapasztalataira és javaslataira építve fejlesztheti a térség gazdaságát.

Képen: Sváby András televíziós műsorvezető, producer

A Hevesi Művelődési Központban tartott fórumon Sváby András beszélt arról is, milyen fontos szerepet játszik egy vállalkozás életében a szerencse. Sokszor egy véletlen termék-megjelenéssel, ajánlással több vásárlóra vagy nagyobb hírnévre tudunk szert tenni, mint a legnagyobb marketingkampánnyal. Saját vállalkozói tapasztalataira építve az összefogásban, közösségben rejlő erőt hangsúlyozta.

A rendezvényen köszöntőt mondott Sveizer Sándor Heves Város Polgármestere is, aki üdvözölte a kamara kezdeményezését és hangsúlyozta, hogy a térség vállalkozásainak fejlődése szempontjából kiemelkedő, hogy a HKIK reagáljon a helyi vállalkozások kéréseire.

Képen: File Sándor HKIK főtitkára

File Sándor a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára elmondta, a kamara törekvése, hogy hozzájáruljon a helyi vállalkozások versenyképességének erősítéséhez.

Az előadó leszögezte: a helyi gazdaság szereplőit megszólító rendezvény célja az érintett járások üzleti környezetének feltérképezése, a helyi vállalkozások működését befolyásoló kihívások áttekintése, valamint a kamara által kínált szolgáltatások bemutatása.

Beszédében kérte a cégek képviselőt, hogy kéréseikkel, javaslataikkal forduljanak bátran az ügyfélszolgálati és térségi menedzser munkatársakhoz.

Égető Ildikó

Munkahely: Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Beosztás: Térségi menedzser

Cím: 3300 Eger, Faiskola utca 15.

Telefonszám: +36 20 328 4977

E-mail cím: ildiko.egeto@hkik.hu 

Pintérné Dobó Tünde

Munkahely: Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Beosztás: gazdaságfejlesztési főmunkatárs

Cím: 3300 Eger, Faiskola u. 15.

Telefonszám: + (36) (36) 429 - 612 105-ös mellék // + (36) (30) 967-4336

E-mail cím: tunde.dobo@hkik.hu