A Turizmus Kft. 2024-ben immár 14. alkalommal adja át a Business Excellence Díjat, amely az üzleti turizmus legkiválóbb szereplőit ismeri el – azokat az üzleti szolgáltatókat, akik egy adott időszakban kiemelkedő módon hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A korábbi évektől eltérően, 2024-ben a különböző kategóriák díjait pályázat benyújtásával lehet elnyerni. A pályázatokat a szakmai szervezetek delegáltjai és az ágazat prominens képviselőiből álló szakmai zsűri értékeli, rangsorolja, és dönt a szakmai díj odaítéléséről.

Minden kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályaművet a Turizmus Kft. közönségszavazásra bocsátja, így a szakmai díj mellett közönségdíj is elnyerhető. A nagyközönség a www.business-excellence.hu oldalon adhatja le szavazatait a jelöltekre.

A Business Excellence díjra pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

A pályázóknak röviden be kell mutatniuk a vállalkozás 2023. április 1. és 2024. március 31. közötti időszakra vonatkozó üzleti teljesítményét és sikeres szolgáltatásait, kiemelve azokat a minőségi szolgáltatásokat, amelyek segítették a versenytársak közül való kiemelkedést, és ezáltal jelentős mértékben hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A nyertesek 2024. június 12-én, a Business Excellence Díjátadó Gálán vehetik át a díjakat a Birdie Events – Continental City Golf Clubban.

  • 2024-ben a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szálloda,
  • fővárosi és vidéki üzleti rendezvényhelyszín,
  • mobilitási szolgáltató,
  • legjobb külföldi és belföldi desztinációs marketing szolgáltatást nyújtó vállalat,
  • legjobb bleasure utaztató,
  • valamint a legjobb új piaci szereplő és – idén először –
  • a leginnovatívabb turisztikai AI-megoldást kínáló szolgáltató kerül díjazásra.

Az első három legjobbnak ítélt pályaművet a szakmai zsűri minden kategóriában közönségszavazásra bocsátja, így a szakmai díj mellett közönségdíj is elnyerhető lesz.

A pályázat beadási határideje : 2024. április 29. 24:00 óra

A pályázatról további részletes információkat ide kattintva olvashat: https://business-excellence.hu/palyazati-urlap/