2024. július 24-én este hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Az eseményhez kapcsolódóan Egerben az Eszterházy téren, kivetítőn követhetik nyomon a leendő hallgatók, sikerült-e bejutniuk a kiszemelt intézménybe. A rendezvényt a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemmel közösen valósítja meg.
Várjuk mindazon vállalkozások jelentkezését, akik szeretnének bekapcsolódni rendezvényünkbe. Lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy találkozzanak leendő munkavállalóikkal, gyakornokaikkal. Alkalmuk nyílik a gyakorlatorientált képzéshez kapcsolódóan vállalati partnerekként bemutatkozni a diákoknak.

Jelentkezésüket kérjük a krisztina.kun@hkik.hu e-mail címen tegyék meg 2024. június 26-ig.

A program helyszíne Eger, Eszterházy tér
Időpontja: 2024. július 24. 18:00 -24:00

A kamara munkatársai a helyszínen pályakövetési és karrier tanácsadási céllal segítik majd a fiatalok érdeklődési köreinek megfelelően, célirányosan tájékoztatást adnak a megyei vállalati lehetőségekről. Információs csatornát nyitva olyan fontos témáknak, mint a szakmai gyakorlatok, a nyári munkák, az ösztöndíjak, és a duális felsőoktatással kapcsolatos tudnivalók.
Az előző években megtartott PARTY-kon az eredmények kihirdetése előtt már tapintható volt a feszültség a levegőben. A tér megtelt egymás kezét fogó fiatalokkal, akik félve pillantottak a hatalmas kivetítőre. Este 8 órakor megérkeztek az eredmények, amelyet követve a csendet sorra örömsikoltások törték meg. Egymás után érkeztek a résztvevők mobiljaira a sikeres felvételt közlő SMS-ek, amelyek elhozták a végső megnyugvást a leendő főiskolások és egyetemisták körében. Tavaly is a helyszínen történt beszélgetésekből jellemzően kiderült, hogy Eger és környékének szinte minden gimnáziumából érkeztek résztvevők az eseményre. A végzést követően, friss diplomával a zsebükben szeretnénk, hogy Heves vármegyében vállaljanak munkát.

Az idén is nagyon reméljük, hogy hasonló jó hangulatú és eredményes délutánnak nézünk elébe. Mindenkit szeretettel várunk 2024. július 24-én Egerben az Eszterházy téren