Május 30-án ünnepélyes keretek között ismerték el a tanulmányi versenyeken legjobb eredményt elért diákokat és felkészítőiket megyei előljárók részvételével. A Heves Vármegyei Kormányhivatal Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központ rendezésében már hagyományosan minden évben megrendezésre kerül a Megyeházán a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara részvételével.

a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum díjazott tanulói, oktatói, a HVSZC és a HKIK vezetői

A HKIK az ünnepségen a 2023/24-es tanévben a Szakma Kiváló Tanulója versenyen és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen kiemelkedő eredményeket elért ifjú szakképző iskolásokat, felkészítő tanáraikat, gyakorlati oktatóikat és az egyéb jelentős országos szakmai versenyeken szereplő fiatalokat és tanáraikat részesítette elismerésben.

Az idei évben is kimagasló sikereket értek el a díjazott Heves vármegyei fiatalok, akik az SZKTV-n, OSZTV-n 1 arany-, 1 ezüst- és bronzérmet, és a további szakmai versenyeken 1 arany és 1 bronzérmet szereztek. A kamara elnöksége és fiatalok felkészítésében közreműködő a gyakorlati képzőhelyek gratulálnak a sikeres fiataloknak a kitartáshoz, a befektetett energiákhoz és elért kimagasló eredményekhez, melyet a fiatalok a verseny során bizonyítottak, és kívánják, hogy találják meg boldogulásukat, sikereik folytatódjanak, és váljanak a jövőben szakmájuk mestereivé!

A fiatalok mellett gratulálunk a felkészítő iskoláknak, gyakorlati képzőhelyeknek, kiemelten a felkészítésben közreműködő tanároknak, gyakorlati oktatóknak. Köszönetet mondunk a verseny során a fiataloknak átadott tudásért, mely megalapozza nem csak a fiatalok, de a hazai gazdaság jövőjét is.