Hatalmas érdeklődés mellett zajlott vasárnap Hevesen a Beauty Day, melyben a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara lehetőséget teremtett a szépségipai szakma vállalkozásainak a legújabb trendek megismerésére. A program főszervezője Kalmárné Nagy Ildikó aranykoszorús mesterfodrász volt, aki szakmai irányításával, odaadásával segítette a magas színvonalú előadók leszervezését.

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműipari tagozata nagyszabású Beauty Day napot szervezett március 3-án Hevesen. A rendezvényen a három szépségipari szakmában – fodrászat, kozmetika, kézápoló és körömkozmetikus – 4-4 országosan elismert szakember tartott fergeteges bemutatót, segítve a vármegyénkben működő vállalkozások mindennapi munkáját.

A program lehetőséget biztosított az új trendek, technikák megismerésére, szakmai tapasztalatcserékre, közösségépítésre. A bemutatókon voltak fonási trendek, hajvágás, mennyasszonyi kontyok, sminkelés és műszempillák, valamint tavaszi körömdíszítési trendekkel is gazdagodhattak az érdeklődők.

A rendezvény háziasszonya és szakmai szervezője Kalmáré Nagy Ildikó (balra) aranykoszorús mesterfodrász volt. A rendezvényen köszöntőt mond Katrics Krisztina – HKIK kézműipari alelnöke ( jobbra) és Sveiczer Sándor – Heves város polgármestere.

Fodrász:

-Tóth Marianna – hajfonás trendek és technikák
– Kovács-R. Ádám – férfi hajvágás
– Tombácz Zsuzsanna – A Nagy Napon! Alkalmi frizurák és menyasszonyi kontyok
– Veress-Győri Sándor – trendek és tudatos hajvágás

Kozmetika

– Gila Olga – Fashion fanatic – látvány és hangulat a divat világában
– Faragó Zsuzsanna Suu – Ha beleszeretsz a sminkelésbe, sohasem fordítasz hátat neki!
– Abonyi Emília: A legújabb trend a sminktetoválásban
– Lamanda Kitty – Műszempillák a kozmetikában, avagy hogyan építsünk gyorsan tartósan?

Kézápolás és körömkozmetika

– Kakasné Drazdó Zsuzsanna -Tavaszváró díszítések matyósan, magyarosan, márványosan
– Szalay Andrea Norka – Kreatív körömdíszítés villámgyorsan, akvarellel és nyomdával

– Bakos Erika – Egy vadonatúj akrilgél termékcsaládból körömkészítés, trendi tavaszi díszítéssel, +1 meglepetés tippek/trükkök
– Vétek Nikolett – Kapcsolj minőséggel sebességre a szalonmunkában, hogyan dolgozz precízen, de gyorsan a mindennapokon

A rendezvény a Gazdaságfejlesztési Minisztérium támogatásával, a „Szövetségben a vállalkozókkal” című projekt keretében valósult meg, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműipari tagozatának programjaként.