Négy alkalmas turisztikai, szakmai workshop sorozat zárult le a hét elején Poroszlón, melyen közel 80 fő vett részt. A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Tisza-tó megyei oldalán tevékenykedő turisztikai szereplők számára szervezete az eseménysorozatot, melyen szállásadók, vendéglátók, csónakkölcsönzők, túraszervezők, kapcsolódó szolgáltatók, a térség idegenforgalmában közvetlenül vagy közvetve érdekelt szereplők vetek részt.

Az együttműködés fontosságáról, hatékony kommunikációról és közös célok meghatározásáról Nagy Mária, szervezetfejlesztő, vállalati és vezetői coach, közgazdász tartott több alkalommal tréninget.

A záró találkozón a hatékonyabb marketingkampányok és különleges ajánlatok tervezésében és megvalósításában Tarjányi Patrícia marketing szakértő, webfejlesztő tanácsai adtak segítséget az érdeklődőknek.

A programok nem csak a vállalkozások szakmai fejlődésben segített, de lehetőséget teremtettek a közvetlen kapcsolatok kialakítására, partneri együttműködések megteremtésére is, mely hozzájárul a Tisza-tó egységes jövőképének kialakításához és az egyedi elképzelések bemutatásához.

A visszajelzések alapján a résztvevők felkészültebben, új szakmai ismeretekkel, és megújult erővel várják a Tisza-tó idei szezonját.

A program a “Szövetségben a vállalkozásokkal” elnevezésű projekt keretében megvalósult meg.