IDŐPONT: 2024. január 24. 08:30 – 10:00
HELYSZÍN: HKIK Székház, 3300 Eger, Faiskola u. 15.

Újévkor sokan teszünk fogadalmakat, hogy változtatunk az általunk kevésbé működő szokásainkon a magánéletben és a munkánkban egyaránt. Új dolgokat fogunk megvalósítani, tanulni, fejlődni fogunk – aztán ezek megvalósítása vagy sikerül, vagy nem. A vállalkozását azonban mindenkinek el kell indítania valahogyan, mert bár egy új szokás kialakítása várhat magára, a vállalkozásnak ugyanakkor mennie kell.

Szeretnénk a már korábban alkalmazott World Café módszer segítségével körüljárni, ki hogyan, milyen eszközökkel, módszerekkel indítja el vállalkozása életében az új évet, honnan meríti a lendületet, milyen stratégiát alkalmaz az újrakezdéshez (egyáltalán alkalmaz-e), hogyan tervezi meg a soron következő esztendőt, vannak-e bevált praktikái, vagy mindig új eszközöket keres és igyekszik alkalmazni.

Mindannyian tudjuk, hogy a siker egyik kulcsa talán az, hogy nem kell azonnal és mindent megváltoztatnunk, megfogható és kivitelezhető célokra van szükségünk, amelyeket apró lépésekkel érhetünk el, de mik ezek az apró lépések és mi az, ami segít ezeknek a megtervezésében?

A World Café módszer egy beszélgetési folyamat, mely a résztvevők számára fontos ügyekről és projektekről szól, ez alkalommal a vállalkozói év indításához szükséges folyamatokat igyekszik körüljárni. Ezek a beszélgetések összekapcsolódnak, egymásra épülnek az emberek asztalok közötti mozgása által; az ötletek egymást erősítik, a részvevőket új felismerésekkel gazdagítják.
Hívunk és várunk szeretettel a soron következő üzleti reggelire!

Időpont: 2024. 01.24 8,30-10,00
Helyszín: HKIK Székház Eger, Faiskola u. 15.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. 

Regisztráció: IDE KATTINTVA 

Nagy Kata

Munkahely: Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Beosztás: titkárságvezető

Cím: 3300 Eger, Faiskola u. 15.

Telefonszám: + 36 36 429 612 -101-es mellék // +36 30 456-2181

E-mail cím: kata.nagy@hkik.hu