2024. január 8 – január 23. között kerülnek lebonyolításra a 2023/2024 évi szakmai tanulmányi versenyek, az SZKTV és OSZTV versenyek területi előválogatói, az írásbeli fordulók. 66 szakképesítésben/szakmában van lehetőségük nevezni a diákoknak az országos megmérettetés első megyei fordulójára, melyek idén már többségében online rendszerben zajlanak.

A versenyre a jelentkezési felület a www.szakmasztar.hu honlapon megnyílt. Jelentkezési határidő: 2023. december 8., mely egyben az aláírt jelentkezési lap beérkezési határideje a területi Kamarához.

Kérjük, hogy a versenyre az elektronikus felületen minél előbb jelentkezzenek a versenyzők, mert a jelentkezési határidőt követően a jelentkezési felület lezárásra kerül!

Szeretnénk felhívni a vállalkozások, gyakorlati képzőhelyek figyelmét, hogy tanulójuk jelentkezési lapját szükséges aláírniuk. Kísérjék figyelemmel, hogy tanulójuk jelentkezik-e a versenyre, és segítsék felkészülését.

A verseny hivatalos versenykiírása a Magyar Közlöny Hivatalos Értesítőjének 53. számában jelent meg, illetve a versenyfelhívás a Versenyszabályzattal együtt a www.szakmasztar.hu honlapon is elérhető.

A további információért a HKIK-ban a verseny szervezéséért felelős kollégához fordulhatnak:

Patvaros Krisztina

Munkahely: Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Beosztás: Gyakorlati oktatói referens, Pályaorientációs adminisztrátor

Cím: 3300 Eger, Faiskola u. 15.

Telefonszám: + 36 36 429 612 -115-ös mellék // +36 20 402 4289

E-mail cím: krisztina.patvaros@hkik.hu