Üzleti partner keresés

GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK LEKÉRDEZHETŐ NYILVÁNTARTÁSA

A regisztrált vállalkozások nyilvános, országos, kereshető nyilvántartása a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Kamarai Nyilvántartó Rendszer (KNYR) programja által érhető el. A nyilvántartásban különböző keresési feltételek (adószám, cégnév, megye, város, tevékenység) megjelölésével kereshet:

VÁLLALKOZÓI PIACTÉR

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által kialakított Vállalkozói Piactér célja, hogy segítse a vállalkozások működését, valamint élénkítse és támogassa a cégek közötti üzleti kapcsolatokat.

Ingyenes lehetőséget biztosít a vállalkozások számára szabad kapacitásaik, illetve termékeik, szolgáltatásaik megjelenítésére.
Bővebben híreinkben olvashat róla.

ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZŐI NYILVÁNTARTÁS

A vállalkozó kivitelezői nyilvántartás nyilvános adatbázis, amely tartalmazza a bejelentő által közölt adatokon túl a bejelentő nyilvántartási számát, a nyilvántartási szám hatályának kezdetét, a bejelentő elektronikus levélcímét, telefonos elérhetőségét (ha ezen adatok nyilvánosságra hozatalához a bejelentő hozzájárult).

Az MKIK -hoz vagy építésfelügyeleti hatósághoz beérkezett panaszok és kivizsgálásuk megállapításait, az építésifelügyeleti, a munkaügyi, a munkavédelmi biztonsági ellenőrzések eredményét.

EXPORTŐR KALAUZ

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett útmutató exportőrök részére külpiacra jutásuk sikerességének érdekében. Az útmutatóban felmérés, számos tanács, esettanulmány, segíti a vállalkozásokat.

MAGYAR EXPORTŐR ADATBÁZIS

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara igen kedvelt honlapja nagy számú külföldi látogatóval a világ minden tájáról. Az Export Directory-ba a magyarországi vállalkozások regisztrációt követően tölthetik fel adataikat, míg a külföldi cégek számára angol nyelven ad tájékoztatást exportra szánt magyar termékekről és szolgáltatásokról.

KÜLPIACI ÜZLETI PARTNERKERESŐ

Az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletfejlesztési hálózat üzleti partnerkereső szolgáltatásával találhat megbízható partnereket a világ több mint 60 országában.
A hálózat folyamatosan bővülő adatbázisának segítségével sikeres együttműködésekhez kereshet klienseket és partnereket.