Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozásoknak

05.22. - 08:30 - 10:00

“Ha az emberek szeretnek, akkor hallgatnak rád. Ha bíznak benned, akkor üzletet is kötnek veled.” (Zig Ziglar)

A tudatos kapcsolatépítés fontos, nemcsak a privát életünkben, de a munkahelyen az üzleti életben egyaránt. Sokszor van az, hogy a kapcsolatrendszerünk segít hozzá egy új álláshoz, új projektekhez, új lehetőségekhez és bizony a kapcsolatrendszeren keresztül vezethet az út egy friss marhalábszárhoz, vagy egy időponthoz a népszerű fogorvoshoz. Mindannyian építjük tehát a kapcsolatainkat, teljesen mindegy, hogy családi, baráti vagy üzleti kapcsolatról van szó.

Valójában már azóta az életünk része a kapcsolatépítés, mióta megtanultunk beszélni. Mégis sokan azt hiszik, hogy a jó kapcsolatteremtő képesség egy adottság, amin nem lehet változtatni.
A legtöbb üzleti jártasság (értékesítés, versenyprezentáció, ügyfélfókusz, személyes márkaépítés stb.) eredményessége alapjaiban függ a kapcsolatépítési felkészültségünktől.

Egy sikeres vállalkozás fenntartása és folyamatos fejlesztése megköveteli a tudatos, folyamatos kapcsolatépítést. Így maximálisan érthető, hogy az üzleti sikert döntően befolyásolja a networking tudatos, rendszeres alkalmazása.

A soron következő üzleti reggelin szeretnénk egy kicsit több időt szánni arra, hogy a résztvevők bemutathassák egymásnak a vállalkozásaikat, ugyanakkor szeretnénk, ha megosztanátok velünk és egymással azt is, milyen networking módszereket próbáltatok már ki, melyek váltak be és melyek okoztak csalódást.

Hívunk és várunk szeretettel a soron következő üzleti reggelire!

Időpont: 2024. 05.22 8,30-10,00
Helyszín: HKIK Székház Eger, Faiskola u. 15.

Részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://forms.gle/fwEHMVQnWxNpkGVZA 

Várunk szeretettel!

 

Részletek

Dátum:
05.22.
Időpont:
08:30 - 10:00

Szervező

Nagy Kata – titkárságvezető
Phone
+ (36) (36) 429 - 612 101-es mellék // + (36) (30) 456-2181
Email
kata.nagy@hkik.hu

Helyszín

HKIK Székház, Elnöki tárgyaló (Eger, Faiskola u. 15.)