A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Vendéglátó Mesterek Klubja a gasztronómiai vállalkozások, szakemberek, oktatók szakmai közössége részére 2024. első felében több színvonalas gasztronómiai programot szervez, kiterjesztve a szakmai klubélet lehetőségét a vármegye hátrányosabb részein működő vállalkozások felé is.
3. téma: Fagylaltok és ehető virágok
Időpontja: 2024.április 16. 16.00-19.00
Helyszíne: Kétútköz, Graefl Major
Vendégek: Lusztigh Mária világbajnok mestercukrász, cukrászmester
M-GEL Hungary Kft. képviselője
Program:
– Lusztigh Mária világbajnok mestercukrász, cukrászmester előadása és bemutatója az ehető virágokról a cukrászatban és a gasztronómiában
– M-GEL Hungary Kft. fagylalt bemutatója
– Pezsgő, habzóbor, amit a süteményekhez illik ajánlani
– Kötetlen beszélgetés, kóstolás
Jelentkezés és regisztráció:
https://forms.gle/KmRWt8uKH3QvrZJW6
A programokon a részvétel térítésmentes, de előzetes online regisztrációs visszajelzéshez kötött!
A programokon a részvételt maximum 50 fő részére tudjuk biztosítani a jelentkezések sorrendjében!
További információ: Vitkóczi Marianna HKIK oktatási irodavezető
e-mail: marianna.vitkoczi@hkik.hu ; telefon: +36204942318
A rendezvény a ,,Szövetségben a Vállalkozókkal” VFF/44/5/2023 iktatószámú Támogatói Okirat alapján kerül megrendezésre.