A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Vendéglátó Mesterek Klubja a gasztronómiai vállalkozások, szakemberek, oktatók szakmai közössége részére 2024. első felében több színvonalas gasztronómiai programot szervez, kiterjesztve a szakmai klubélet lehetőségét a vármegye hátrányosabb részein működő vállalkozások felé is.
1. téma: Halételek a modern gasztronómiában
Időpontja: 2024.február 26. 16.00-19.00
Helyszíne: Fűzfa Hotel és Pihenőpark (Poroszló, Kossuth Lajos utca 81.)
Vendégek: Bede Róbert mesterszakács, szakoktató
Babiczki László borász a JUNIBOR – Fiatal borászok egyesület elnökségi tagja
Program:
– Bede Róbert előadása a hal mai megítéléséről, gasztronómiában betöltött szerepéről. Az interaktív előadását, látványfőzéssel és kóstoltatással is kiegészíti.
– Babiczki László fiatal feltörekvő borász bemutatkozása a Mátrából, elhozza finom nedűit, amit az elkészített halételekhez kóstolhatnak.
– Helyi termékek bevonása a vendéglátásba
– Kötetlen beszélgetés, kóstolás
Jelentkezés és regisztráció:
https://forms.gle/eqQa1bUZUj7RqBkH9
A programokon a részvétel térítésmentes, de előzetes online regisztrációs visszajelzéshez kötött!
A programokon a részvételt maximum 50 fő részére tudjuk biztosítani a jelentkezések sorrendjében!
További információ: Vitkóczi Marianna HKIK oktatási irodavezető
e-mail: marianna.vitkoczi@hkik.hu ; telefon: +36204942318
A rendezvény a ,,Szövetségben a Vállalkozókkal” VFF/44/5/2023 iktatószámú Támogatói Okirat alapján kerül megrendezésre.