Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vendéglátó Mesterek Klubja: „Halételek a modern gasztronómiában”

2024.02.26. - 16:00 - 19:00

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Vendéglátó Mesterek Klubja a gasztronómiai vállalkozások, szakemberek, oktatók szakmai közössége részére 2024. első felében több színvonalas gasztronómiai programot szervez, kiterjesztve a szakmai klubélet lehetőségét a vármegye hátrányosabb részein működő vállalkozások felé is.

 

1. téma: Halételek a modern gasztronómiában

Időpontja: 2024.február 26. 16.00-19.00
Helyszíne: Fűzfa Hotel és Pihenőpark (Poroszló, Kossuth Lajos utca 81.)

Vendégek: Bede Róbert mesterszakács, szakoktató
                   Babiczki László borász a JUNIBOR – Fiatal borászok egyesület elnökségi tagja

Program:
– Bede Róbert előadása a hal mai megítéléséről, gasztronómiában betöltött szerepéről. Az interaktív előadását, látványfőzéssel és kóstoltatással is kiegészíti.
– Babiczki László fiatal feltörekvő borász bemutatkozása a Mátrából, elhozza finom nedűit, amit az elkészített halételekhez kóstolhatnak.
– Helyi termékek bevonása a vendéglátásba
– Kötetlen beszélgetés, kóstolás

Jelentkezés és regisztráció:
https://forms.gle/eqQa1bUZUj7RqBkH9

 

A programokon a részvétel térítésmentes, de előzetes online regisztrációs visszajelzéshez kötött!
A programokon a részvételt maximum 50 fő részére tudjuk biztosítani a jelentkezések sorrendjében!

További információ: Vitkóczi Marianna HKIK oktatási irodavezető
e-mail: marianna.vitkoczi@hkik.hu ; telefon: +36204942318

A rendezvény a ,,Szövetségben a Vállalkozókkal” VFF/44/5/2023 iktatószámú Támogatói Okirat alapján kerül megrendezésre.

Details

Date:
2024.02.26.
Time:
16:00 - 19:00

Venue

Fűzfa Pihenőpark – Poroszló, Kossuth Lajos út 81.

Organizer

Vitkóczi Marianna – HKIK oktatási irodavezető